Gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“ sutiko antrą gimtadienį

 Gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“ sutiko antrą gimtadienį

Gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“ pasitiko antrą gimtadienį. Pagalbą beglobiams, sergantiems ar namų netekusiems keturkojams teikiančioje įstaigoje gimtadienio dieną netrūko svečių.

Dovanų nepagailėjo

„Smagu, kad atvyko tiek neabejingų gyvūnų gerovei žmonių.

Kraštiečiai, apsilankę mūsų klinikėlėje, ne tik meiliai bendravo su mūsų įstaigoje šiuo metu gyvenančiais beglobiais gyvūnėliais, bet ir nepagailėjo jiems dovanų: ėdalo, gyvūnų priežiūros priemonių bei kitokių augintiniams itin reikalingų priemonių.

Klinikėlėje globojamos katės džiaugiasi padovanota laipykle-drąskykle. Kėdainiečiai Agnė ir Vitalijus Jakai padovanojo net 5 tonas medžio granulių, kurios „Pife“ bus naudojamos vietoj kraiko.

Gyvūnų gerovės tarnybos globotiniai sulaukė ir visokio kitokio gėrio. Toks kraštiečių neabejingumas mūsų globotinius daro laimingesnius.

Tikrai labai dėl to džiaugiamės ir tariame didelį ačiū“, – įspūdžiais dalinosi gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ koordinatorė Greta Linkė. 

Gavo žinių

„Pifo“ klinikėlės gimtadienyje apsilankę kėdainiečiai galėjo gauti visą reikiamą informaciją apie gyvūnų globos, mitybos, sveikatos, jų gerovės bei auginimo savo namuose sąlygas.

Prie puodelio arbatos su kraštiečiais šiais bei kitais rūpimais klausimais maloniai šnekučiavosi tiek G. Linkė, tiek ir jos kolegė, gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ projektų asistentė Rūta.

Eina teisingu keliu

„Džiaugiamės dideliu žmonių susidomėjimu, kuris įrodo, jog einame teisingu keliu. Labai didelį ačiū norime pasakyti visiems gyvūnų gerovei neabejingiems žmonėms: laikiniesiems gyvūnų globėjams, savanoriams. Be jų mes kaip be rankų.

Ir, žinoma, norisi padėkoti visiems tiems, kurie nestokodami abejingumo mus remia ir prisideda, o ypač šiandien, gimtadienio dieną, nepamiršo mūsų ir mūsų klinikėlės gyventojų“, – dėkingumo žodžių negaili Rūta.

Klinikėlėje – apie 60 beglobių

Šiuo metu gyvūnų gerovės tarnyboje „Pifas“ globojama apie keturiasdešimt kačių ir apie dvidešimt beglobių šunelių.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video