Vasario 16-ajai – netikėta iniciatyva

 Vasario 16-ajai – netikėta iniciatyva

Kalėdų laikotarpiu šventinėmis dekoracijomis nušvitusi ir puikią šventės nuotaika sukūrusi Labūnavos bendruomenė nesustoja. Karantinas neleidžia pasiduoti ir paskęsti slogių nuotaikų jūroje. Šį kartą Labūnavos gyvento jai suka galvas, kaip įspūdingai pasipuošti švenčiant Lietuvos gimtadienį.

Labūnavos bendruomenės centras vėl kviečia visus žmones susivienyti!

„Šįkart Vasario 16-ąją – Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną sutikime pakiliai, šventiškai nusiteikę. Parodykime, kokia svarbi mums yra Tėvynė, jos laisvė, vienybė bei patriotizmas“, –

sako bendruomenės pirmininkė Jurgita Vaitiekūnienė ir džiaugiasi, kad bendruomenė idėją sutiko džiaugsmingai ir tikrai neketina į raginimą numoti ranka.

Labūnavos gyventojai ragina ir kitus sekti jų pavyzdžiu ir pasipuošti savo namų erdves Lietuvos trispalvės spalvų dekoracijomis, akcentais, karpiniais, juostelėmis, gėlių vazonėliais, puokštelėmis, žvakėmis, vazomis, pasigaminti trispalves vaišes, kurti eilėraščius, piešti ir kt. „Jūsų išradingumui ribų nėra“, – visus drąsina Labūnavos bendruomenė.

O savo sukurtas puošmenas ir kūrybinius darbus visi ragina mi nufotografuoti ir pasidalinti jomis Labūnavos bendruomenės centro FB puslapyje (komentaruose) iki vasario 15 dienos.

„Iš nuotraukų kursime minifilmuką, kad drauge patirtume nepakartojamą vienybės jausmą ir primintume Laisvės svarbą ne tik vienas kitam, bet ugdytume šią dvasią savo vaikuose“, – sako bendruomenės vadovė J. Vaitiekūnienė.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video