„X Faktoriaus“ atrankose – kraštietė

 „X Faktoriaus“ atrankose – kraštietė

Reitingų viršūnėse karaliaujančiame TV projekte „X Faktorius“ šiais metais savo vokalinius gebėjimus išbandė ir prisiekusi šio projekto aistruolė Gabija Stundžytė.

„Nuo pat vaikystės žiūrėdavau visas šio projekto laidas ir pati labai panorau jame sudalyvauti, išbandyti didžiąją sceną, konkurenciją ir, žinoma, save. Dalyvauti „X Faktoriuje“ mane ragino draugai, mama ir muzikos mokytoja“, – sakė iš Kėdainių rajone esančio Vikaičių kaimo kilusi Gabija. 

Įveikė teisėjų atrankas

Teisėjų atrankas įveikusi 14-metė Gabija susikovė su kitais projekto dalyviais kūrybinėje stovykloje. Tai – kone svarbiausias ir sunkiausiai įveikiamas slenkstis visiems „X Faktoriaus“ dalyviams. Čia pati svarbiausia yra teisėjų skirta užduotis, kuriai pasiruošti atvykę dalyviai turi vos dvi valandas. Dalyviai turi išmokti ir be muzikinio pritarimo padainuoti žinomą dainą. Pasiruošti jiems padeda profesionalūs vokalo mokytojai. Po šio etapo talentingiausiųjų laukia itin emocingas ir lemtingas „Kėdžių iššūkis“.

Teisėjų atrankoje Gabija atliko kūrinį „Modern Friends“ ir sužavėjo teisėjus.

„Tu esi išsigandusi ir tai matyti, bet tu dainuoji puikiai“, – po pasirodymo komentavo Saulius Urbonavičius-Samas. 

Saulius Prūsaitis taip pat gyrė Gabiją, o Marijonas Mikutavičius teigė, jog mergina yra neabejotinai reikalinga šiame projekte.

Tuo tarpu Justė Arlauskaitė-Jazzu pridūrė, jog nėra viskas taip gerai, kaip sako jos kolegos. 

„Nėra visas tik woow woow woow. Tau dar tikrai reikia padirbėti su vokalu, bet duomenys, kuriuos tu turi, yra tobuli“, – sakė teisėja. 

Surinko keturis TAIP

Surinkusi keturis TAIP Gabija pateko į kitą etapą – minėtą kūrybinę stovyklą, tačiau šio slenksčio merginai peržengti, deja, nepavyko. Lemtingoje perklausoje Gabija susijaudino ir užmiršo dainos žodžius.

„Pirmose atrankose man sekėsi sunkiai, bet puikiai. Buvo sunku vien dėl konkurencijos, jaudulio. Su trenksmu praėjau du etapus. Tiesa, to tikrai nesitikėjau. Kai praėjau pirmą atranką, apsidžiaugiau labai, o kai perėjau ir antrą – negalėjau valdyti emocijų, nes tai buvo labai netikėta. 

Kai jau atėjo kūrybinės stovyklos diena, labai jaudinausi, nors atvažiavau nusiteikusi pozityviai, pasitikėjau savimi, bet kai užlipau ant scenos ir atėjo mano eilė dainuoti, mane ištiko „balti lapai“ – pamiršau visus žodžius, melodiją, dingo pasitikėjimas savimi. 

Kai iškritau, jaučiausi labai blogai, labai dėl to verkiau, tačiau atsistojau ant kojų ir toliau einu į priekį, siekiu savo tikslų“, – „Rinkos aikštei“ sakė Gabija Stundžytė.

 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video