2024-ieji – karmos metai: numerologės Linos Krukauskienės prognozės pagal gimimo datą

 2024-ieji – karmos metai: numerologės Linos Krukauskienės prognozės  pagal gimimo datą

Lina Krukauskienė: „Nesu ekstrasensė, pagyvensim – pamatysim. 2025-ieji bus „atsiskyrėlių ir vienišių“ metai. Tačiau jie bus daug tylesni nei 2024“./Asmeninio archyvo/BNS Andriaus Ufarto nuotr.

Kaskart užverdami buvusių metų duris ir atverdami naujų, tikimės, kad šie bus geresni, dosnesni, suteiks daugiau džiaugsmo, gerų emocijų ir kitų teigiamų dalykų. Ir, žinoma, nerimaujame ar pajuntame nusivylimą, kai staiga viskas įvyksta ne taip, kaip tikėjomės metų pradžioje. Todėl dažnai nusiraminimo, atsakymų į klausimus „Kokie bus metai?“, „Kiek kokių netekčių ar džiaugsmų patirsime?“ bei kitų, ieškome astrologų, tarologų, chiromantų ar kitų ateities žinovų įžvalgose. O „Rinkos aikštės“ žurnalistė prasidėjus naujiems metams pasikalbėjo su psichosomatikos specialiste, sertifikuota numerologe Lina Krukauskiene. Ji pažymėjo, kad šie metai atsilygins už viską, ką padarėte anksčiau, t.y. veiks karmos dėsnis, privers apmąstyti savo poelgius, veiklas, paskatins daugiau domėtis savo vidumi. Vis tik kalbėdama apie atsakymų paieškas į konkrečius klausimus, L. Krukauskienė ragino neieškoti tikslių atsakymų skaičiuose, tačiau vadovautis jais kaip gairėmis, kurios gali padėti susigaudyti esamoje situacijoje ir pakreipti ateities planus geresne linkme.

– Lina, kai tarėmės dėl interviu, užsiminėte, jog Kėdainiams jaučiate sentimentų. Gal galėtumėte plačiau su mūsų skaitytojais pasidalinti apie tai ir kitas savo veiklas?

– Visų pirma noriu padėkoti už galimybę skleistis. Kėdainiams išties jaučiu sentimentų, nes 2012 metais įvyko pirmasis mano knygos „Jorė ir šiaušiukų karalija“ pristatymas bei pirmas jaudinantis interviu Kėdainių televizijai, pirmieji autografai jauniesiems skaitytojams. Tai nepamirštama patirtis. Nors esu baigusi medicinos studijas, laisvalaikiu mėgstu rašyti, o gimus vaikams, pasaulį išvydo ir kelios mano knygos, keletą metų kūriau ekologiškas lėles. Tačiau su laiku, augant vaikams, augo ir mano vidinis pasaulis bei veiklos, kurios pamažu mane nukreipė grįžti prie medicinos žinių (psichosomatikos), saviugdos ir visą gyvenimą mėgstamos numerologijos.

Kaip sako sertifikuota numerologė Lina Krukauskienė, šie metai daug ką sudėlios į savo vietas, nors lengvais jų nepavadinsi./Unsplash.com nuotr.

– Esate žmogus, padedantis praskleisti paslapties šydą ir pažvelgti į ateitį, tarsi užbėgti įvykiams už akių. Ar iš tiesų skaičiai visada taip tiksliai viską nusako?

– Taip jau nutiko, kad per ilgus metus esu susipažinusi su beveik visomis numerologijos sritimis, karmologijos dėsniais, studijavau ir vedų astrologiją, pažinau ne vieną netradicinių mokslų šaką ir galiu pasakyti, jog, mano nuomone, užbėgti įvykiams už akių neįmanoma. Nutinka tai – kas turi nutikti, tačiau žinodami prognozių gaires, įmanomos kitos reakcijos, pasiruošimo etapas, pasvarstymai, ką reikėtų nuveikti, kad išnaudotume sėkmingus etapus, o skirtus gyvenimo pamokoms – priimti kaip patirtį ir nedaryti iš to dramos.

Be kita ko, kuomet žmogus užmezga tikrą ryšį su savimi ir Kūrėju, gyvena be kaukių ir iliuzijų – visos prognostinės sistemų įžvalgos tampa bereikšmės, nes žmogus išgyvena kiekvieną savo gyvenimo akimirką kokybiškiausiai, kiek tai įmanoma. Jis mėgaujasi šiandiena, o padarydamas šiandien kiek gali, kuria gražesnį rytojų. Todėl ne visada viskas priklauso nuo skaičių, ne viskas nuo žmogaus ir ne viskas likimo rankose. Žmogus gali labai daug, bet yra sielos pamokos, kurias jis privalo pereiti, todėl gyvenimas niekuomet nebus nuobodus. O gerai tai ar blogai – jau kiekvienas sprendžia pats.

„Nepatartina teistis, lįsti į konfliktų sūkurį, meluoti, nusižengti įstatams, užsiimti nelegalia veikla. Nes už „nugaros“ visuomet stovės greitas atpildas. Šiems metams labai tinka posakis: „Kaip pasiklosi – taip išmiegosi“.

L. Krukauskienė

– Net neabejoju, jog ne kartą esate pažvelgusi ir į savo bei artimųjų skaičius. Ar nebaugu, kai įžvelgiate kažką negero?

– Numerologijoje nėra nei blogų, nei gerų skaičių. Kiekvienas turi savo spalvų ir prasmių. Prastas numerologas, jei „bijo“ skaičių, nes bijo tik paviršutiniškai su jais susipažinę. Kai supranti, kad gyvenimą reikia gyventi, o ne nuo jo bėgti, nebekartoji klaidų ir krizes priimi kaip dar vieną potencialo šuolį – baimių nelieka, lieka sveikas susidomėjimas „o kaip galima kitaip?“.

Aš nesu savo profesijos fanatikė, greičiau – praktikė. Todėl nesu prisirišusi prie skaičių ar prognozių. Pasižiūriu, kai reikia patvirtinimo, bet ne daugiau. Kita vertus, numerologas – tai ne tik skaičių reikšmių žinovas, tai ir platesnis pasaulio suvokimas, psichologijos žinios, mokėjimas prieiti prie žmogaus, kur reikia padrąsinti, kur reikia nukreipti, o kartais pasakyti, kad „esate per daug imlus neigiamai informacijai“ ir neteikti paslaugų.

– O gal yra buvę atvejų, kai, pamačiusi bloga pranašaujantį ženklą, užkirtote kelią nesėkmei ar nelaimei?

– Tam, kad užkirstum kažkokiam įvykiui kelią, reikia žinoti, kad jis nutiks, o gyvenimas dažnai nutinka nepasitaręs. Aš visuomet kartoju, kad paskutinį žodį taria Kūrėjas, o jis dar tas šposininkas. Vieni žmonės išties gyvena kaip pagal „lentelę“, o kiti sugeba pasikoreguoti į teigiamą pusę. Viskas priklauso nuo sąmoningumo ir ryšio su savimi. Tačiau žinant savo gyvenimo periodų peripetijas galima pasiruošti, permąstyti kai kurias tendencijas.

Paprastai žmonėms labai palengvėja, kai jie sunkiu metu gauna atsakymus, tuomet visai kitaip ima žiūrėti į iš pažiūros dramatiškas situacijas. Tarkim, šiuo metu pas mane eina „Saulės“ periodas, kai dažnai gimsta vaikai, tampi matomu ir trauki žmones, tad visi trys momentai mano gyvenime „nutiko“.

– Ateities ir naujų metų daugelis laukia su nerimu, nežinia, ypač, kai pasaulyje vyrauja prasta geopolitinė situacija. Tačiau pakalbėkime apie mūsų, Lietuvos, ir jos gyventojus. Kokie mums bus šie metai bendrai?

– Šie metai visiems „atsilygins“ už praėjusių septynerių metų įdirbį. Tai karmos metai. O karma tai tiesiog pasekmės už žmogaus mąstymą ir veiksmus. Dažnas susimąstys, kodėl gyvena kaip gyvena, kodėl jam nutinka kaip nutinka, ims ieškoti platesnių atsakymų į savo problemas.

Labai svarbu bus teisybės, sąžiningumo, oficialumo klausimai. Reikės ypač atsakingai elgtis ne tik su pažadais, bet ir su dokumentais, gerai apgalvoti kiekvieno parašo reikšmę, laikytis įstatymų ir taisyklių. Labai geras laikas oficialioms santuokoms, sutarčių sudarymui, NT įsigijimui, Visatos dėsnių įsisavinimui, o taip pat gerai būtų pasidaryti savo gyvenimo „inventorizaciją“. Nepatartina teistis, lįsti į konfliktų sūkurį, meluoti, nusižengti įstatams, užsiimti nelegalia veikla. Nes už nugaros visuomet stovės greitas atpildas. Šiems metams labai tinka posakis: „Kaip pasiklosi – taip išmiegosi“.

„Šie metai visiems „atsilygins“ už praėjusių septynerių metų įdirbį. Tai karmos metai. O karma tai tiesiog pasekmės už žmogaus mąstymą ir veiksmus. Dažnas susimąstys, kodėl gyvena kaip gyvena, kodėl jam nutinka kaip nutinka, ims ieškoti platesnių atsakymų į savo problemas.

L. Krukauskienė

– Šiais metais Lietuvoje, kaip reta, nusimato daug rinkimų. Su jais dažniausiai ateina ir permainos. Kokios jos žada būti Lietuvai?

– Politika – ta sritis, kurią prognozuoti sudėtingiausia, nes jos šurmulyje dalyvauja masės žmonių, o kiekvienas jų – tai atskira istorija.

– Lina, besibaigiant 2023-iesiams, visi vieni kitiems linkėjome taikos, ramybės… Ar šiais, 2024-aisiais, sulauksime taip trokštamos taikos ir ramybės? O gal atvirkščiai – bus dar daugiau chaoso ir negandų?

– Žinot… Į šį klausimą atsakysiu kiek kitaip. Taika ir ramybė pirmiausia prasideda kiekvieno iš mūsų širdyje. Tad tokios prognozės neturi jokios prasmės. Sąmoningam ir taikiam žmogui bet kuriame pasaulio kampelyje bus ramu. Na, o ieškančiam „nuotykių“, bandymo rasti kaltus dėl nenusisekusio gyvenimo – visada „durys atviros“. Mes turime aplink save tik tai – ką norime turėti. Mes kiekvienas esame atsakingi už savo gyvenimą, tik ne visi norime tą atsakomybę prisiimti.

Tačiau jei kalbėčiau labai apibendrinančiai, šie metai daug ką sudėlios į savo vietas, nors lengvais jų nepavadinsi.

– Esu girdėjusi, kad taika pasaulyje stos 2025 metais. Ar yra tame tiesos?

– Nesu ekstrasensė, pagyvensim – pamatysim. 2025-ieji bus „atsiskyrėlių ir vienišių“ metai. Tačiau jie bus daug tylesni nei 2024. Orientuoti į dvasines paieškas (kai kurie, tikrąją ta žodžio prasme, praras meilę žmonijai) ir gerai ar blogai, bet norės užsidaryti nuo pasaulio… Manau, žmonės bus pavargę nuo nuolatinės baimės, karinių veiksmų, patirto streso ir praradimų, todėl norės ramybės. Deja, minusinė 2025 metų tendencija bus savo įprastos vietos palikimas ir išėjimas į „niekur“. O tai irgi verčia susimąstyti…

– Ar mes, paprasti žmonės, galime kaip nors prisidėti prie geresnio ir taikesnio pasaulio, ar viskas turi įvykti savaime, t.y. Žemė turi išsivalyti nuo visokio blogio, kad joje vėl įsivyrautų taika ir ramybė?

– Jei kiekvienas pradėtų „išsivalymą“ nuo savo minčių, ambicijų ir veiksmų, pasaulis būtų daug šviesesnis, bet dažniausiai žvilgsnis krypsta ne į savo, bet į svetimo ar artimo daržą, baltinių spintą, kišenės storį, sijono ilgį ir pan. Deja…

– Jei kalbėtume individualiai apie kiekvieną žmogų, ar būtų galimybė pateikti įžvalgų, kaip kam seksis ateinančiais metais?

– Aš savo praktikoje visuomet esu už individualumą, nes net dvynių data – viena, o istorijos skirtingos. Kiekvienas žmogus man – ne skaičių derinys, ne simptomų rinkinys, ne statistikos papildymas, o dar viena marga asmenybės kraitė. Tačiau visuomenėje labai madinga ir smalsu bendrinės metų tendencijos. Tad jas ir pateiksiu.

Kuo kiekvieną skaičiaus savininką apdovanos atėję 2024-ieji?

Jums tereikia žvilgtelti į savo gimimo dienos skaičių:

1 – išmintimi ir gyliu pasirinktoje srityje, norą kuo daugiau pabūti su savimi

2 – sėkme ir noru judėti, būti kompanijos siela

3/30 – energija ir aktyvu visame kame, pasiūlymais dirbti dvejose vietose

4/31 – geranoriškumu ir genialiomos idėjomis, pasiūlymais savanoriauti

5/23 – kardinaliais pokyčiais ir noru minimalizuoti nereikalingus dalykus savo gyvenime

6/24 – saiko pojūčiu ir kūrybine gyslele, pailsėti prie vandens ar dažniau mėgautis SPA

7/25 – komforto paieškomis ir pagerėjusiais finansais, talento savyje atskleidimu

8/26 – noru gerinti savo būsto klausimus, stiprinti psichologinę sveikatą ir dvasines paieškas

9/27 – galimybe tapti pripažintais specialistais savo srityje ir įgauti populiarumo

10/28 – išpildyti savo norus ir sukurti kažką neįtikėtino, pagaliau įveikti savo baimę

11/29 – atneš klestėjimą, apdovanojimą arba mažylį

12 – pagerins santykius giminės rate, atneš minčių apie gyvenamosios vietos keitimą

13 – keliones, naujas pažiūras ir pažintis, skatins norą išvykti svetur

14 – galimybę viską pradėti iš naujo pasirinktoje srityje, daugiau laiko skirti vaikams

15 – naujas žinias, mokytojus ir tvarką, gerai įvesti naujas tradicijas šeimoje

16 – meilę, harmoniją, didelius pokyčius kai teks rinktis keičiant gyvenime nusistovėjusią rutiną

17 – daug laiko už vairo, galimybes greitai pasiekti užsibrėžtus tikslus, karjeros augimą

18 – pasekmes ir apdovanojimus už paskutinius metus nuveiktus darbus, sėkmę teisiniuose procesuose

19 – daugiau laiko savo pomėgiams, jaukius bendruomenės ratus ir netradicines žinias

20 – daug laimingų atsitiktinumų, sėkmę kolektyvinėje veikloje ir galimybę laisvesniam darbo grafikui

21 – daugiau jėgų, daugiau idėjų, daugiau aktyvaus laiko sportuojant ir gamtoje

22gerbūvio pagerinimą, smagų laiką su vaikais, moteriškumo savyje atsiskleidimą.

– Lina, peržvelgiau būsimų šių metų porų pasirinktas santuokų registracijos datas Kėdainiuose. Daugiausia jų pagal šiandienos duomenis ketinama registruoti vasario 14 d., t.y. per meilės dieną. Ką skaičiai rodo, ar tinkama ši diena santuokai? Gal galėtumėte pateikti dar kelias santuokai tinkamas datas 2024 metais? 

– Santuoka – tai dviejų žmonių sprendimas žengti viena kryptimi. Ir kiekviena pora datą turi rinktis individualiai, t. y. atsižvelgiant į savo pojūtį, asociacijas, jų gimimo datų kodus. Vis dėlto geriausiai datas parenka astrologai. Tačiau jokios datos, užtemimai negalioja, jei žmonės tuokiasi vienas kitam jausdami tikrus jausmus, besąlyginę meilę. Tokios santuokos išties yra palaimintos danguje ir jokia matematika ar planetos joms įtakos nedaro – tokie žmonės myli ir mėgaujasi kiekviena jiems skirta diena. Priima vienas kitą be jokių sąlygų.

Jei yra bent viena meilės sąlyga, iškeltas lūkestis – tai jau ne meilė, o sutartis. Įdomiausia, kad visi iki vieno žinome, su kuo žengiame prie altoriaus. Tik ne visada pasirenkame save išgirsti. Net jei tai meilės jausmas, jis neturi viduje kelti abejonių, kūno reakcijų įtampos išraiškomis, paslėptų erzelių ir nepasitenkinimų. Mes visi žinome, kaip mus turi mylėti. O dažnai nutinka taip, kad viduje kirba, jog „kažkas ne taip…“. Tačiau einama ir tvirtinama santuoka. 

Nepatartina teistis, lįsti į konfliktų sūkurį, meluoti, nusižengti įstatams, užsiimti nelegalia veikla. Nes už „nugaros“ visuomet stovės greitas atpildas. Šiems metams labai tinka posakis: „Kaip pasiklosi – taip išmiegosi“.

L. Krukauskienė

Kas įvyksta po to? Įsivaizduojama meilė baigiasi, nes nėra brandos, pagarbos, supratimo, palaikymo, atjautos, šilumos, kažkada nepateisinti ir laiku neišsakyti lūkesčiai sugriauna paskutinius jausmų likučius… Meilę labai lengva patikrinti. Tereikia sąžiningai atsakyti sau: ar aš galiu 100% būti šalia to žmogaus savimi?

Jeigu ne, jei reikia nuolat taikytis, aukoti savo pomėgius, iki begalybės derintis, nuryti tai, kas nepriimtina tik tam, kad nekiltų eilinis skandalas namuose – po truputį prarandama savastis, per daug energijos nuteka buvimui ne savimi, prasideda įtampos, ligos, liūdesys, apatija. Todėl daug svarbiau – ne teisinga santuokos data, o „teisingas“ žmogus, su kuriuo planuojama registruoti santuoka. 

Kalbant apie 2024.02.14 datą – ji bus per jaunatį, o tai jau labai gerai. Puikus laikas naujoms pradžioms. Pati data numerologiškai simbolizuoja labai kontraversišką derinį. Poros, besituoksiančios šią dieną, ne šiaip sau pasirinko tokią datą, net jei jų mintis buvo apie Valentino dieną. Jos jau susietos tam tikrais saitais ir santuoka bus tikrai „kitas lygis“.

Pati diena neša tyrumo, angeliškos kantrybės, kompromisų energijas, o pati data visumoje nurodo į „iš anksto sudarytą sandorį“ tam, kad poroje kuo greičiau nusigludintų aštrūs charakterio kampai, poros ieškotų kuo didesnio komforto buityje ir visų gyvenimo malonumų materialiniame plane.

Svarbu tą dieną ne tik klausytis vienas kito, bet ir išgirsti, pasistengti atrasti bendrus sutarimus pasitelkiant kompromisus bei vertėtų pasisaugoti svaigiųjų gėrimų keliamos žalos. O taip pat prisiminti, kad šalia mūsų visuomet yra tik toks žmogus, kuris atspindi mūsų vidų. Nei daugiau, nei mažiau.

P.S. Tai tik bendrinės tendencijos.

– Dėkoju Jums už interviu, Jūsų įžvalgas ir linkiu Jums sėkmingų, sveikų, kūrybingų ir įkvepiančių metų.

4 Komentarai

  • Ir vėl !!!??

  • Kiek melo ir.apgaules?
    Ir baimes, jokios
    Nieks nieko-nezino
    Ir veda minias -ATGALIOS

  • Mašiną pastatai,tai jis iškart pripuola su savo skaičiais.Ir vis su kitu variantu.

  • nieko nepasakysi,bet kad taip nusipalmyrintų su tais skaičiais…

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video