Išskirtinis žemėlapis: pažymėjo Lietuvos gamtos perlus nuo A iki Ž

 Išskirtinis žemėlapis: pažymėjo Lietuvos gamtos perlus nuo A iki Ž

Asalnų poilsiavietė, „Ąžuolų salos“, Bražuolės stovyklavietės, Cirkliškio piliakalnis. Tai – tik keli objektai iš specialaus Lietuvos žemėlapio, į kurį įtraukti gražiausi gamtos kampeliai, idealios vietos atgauti ramybę ar smagiai praleisti laiką ežerų pakrantėse. Jį sukūręs lietuviškas prekybos tinklas kviečia žmones keliauti po Lietuvą, aplankyti jiems labiausiai patinkančias vietas ir dalintis savo iškylų akimirkomis.

Išskirtinį Lietuvos žemėlapį galite rasti čia: žemėlapisJame yra pažymėti 48 iškyloms skirti mūsų šalies gamtos kampeliai su nuotraukomis ir aprašymais, kurie atitinka skirtingas lietuviškos abėcėlės raides. Šios vietos buvo atrinktos galvojant apie įvairiausių poreikių turinčius žmones – tiek šeimas, norinčias užsiimti aktyviu laisvalaikiu, tiek ieškančius ramybės ir mėgstančius pabūti gamtos draugijoje.

Projektu „Apkeliauk Lietuvą nuo A iki Ž“ norima paskatinti žmones laiką leisti aktyviai ir sveikai, būnant gryname ore, o savaitgaliais ar atostogų metu išnaršyti mūsų šalį pėsčiomis, dviračiais ar automobiliu. Svetainėje rasite daugybę rekomendacijų poilsiui ir įvairių poilsiaviečių.

Keliautojai žemėlapyje taip pat ras įvairiems poreikiams, pomėgiams ir skoniams pritaikytų receptų, ką pasigaminti iškylaujant. Turintys daugiau laiko ir keliones planuojantys iš anksto juos galės susikrauti dar būdami namuose, o spontaniškiems iškylautojams tereiks užsukti į artimiausią parduotuvę ir įsigyti reikiamų produktų maisto gamybai.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video