Dovana globos namų darbuotojams – kelionė į Palangą

 Dovana globos namų darbuotojams – kelionė į Palangą

Labdaros ir paramos fondas „Viltis–Vikonda“ nenustoja dalintis gerumu ir stebinti kraštiečių. Fondas jau daug metų dovanoja keliones Kėdainių vaikų globos namų „Saulutė“ vaikams, o šiemet įstaigos 25-erių metų jubiliejaus proga fondo dovana – kelione į Palangą – džiaugėsi ir globos namų darbuotojai.

„Su Kėdainių vaikų globos namais „Saulutė“ bendradarbiaujame labai seniai. Kiekvienais metais skiriame vaikams keliones į Palangą.
Todėl ir šiemet puoselėdami seną tradiciją įstaigos jubiliejaus proga nusprendėme palepinti būtent įstaigos darbuotojus ir kelionę į pajūrį bei apgyvendinimą Palangoje dovanojome būtent jiems.

Džiugu, kad galime prisidėti ir taip netradiciškai praskaidrinti jų kasdienybę“, – tikina labdaros ir paramos fondo „Viltis–Vikonda“ direktorė Irena Staliorienė.

Poilsis reikalingas visiems

Vaikų globos namų „Saulutė“ direktorė Sandra Sagatienė neslėpdama džiaugsmo tikina, kad išties tokį sunkų darbą, reikalaujantį didelio atsidavimo, kantrybės, dirbantiems įstaigos darbuotojams poilsis visada reikalingas.

„Po kelionės buvome kupini energijos ir supratome, kad jau tikrai reikėjo pakeliauti, pamiršti visus darbo rūpesčius, gal net ir šeimos rūpesčius bei atsipalaiduoti su kolektyvu.
Keliaudami namo kalbėjomės, kad grįžę ir vėl galėsime kibti į kasdienius darbus“, – džiaugiasi S. Sagatienė.

[quote author=“I. Staliorienė“]Džiugu, kad galime prisidėti ir taip netradiciškai praskaidrinti jų kasdienybę[/quote]

Įspūdžių netrūko

Pirmąjį vasaros savaitgalį pajūryje praleidę 19 įstaigos darbuotojų nesėdėjo rankų sudėję – per dvi kelionės dienas patirtų įspūdžių netrūko.

„Kelionės metu lepinomės puikiu oru. Atsirado net ir tokių, kurie ryžosi išsimaudyti Baltijos jūroje, nors vandens temperatūra siekė tik 14 laipsnių. Kitiems užteko tiesiog pabraidyti, pasikaitinti saulutėje, pasirinkti gintarų.

Taip pat aplankėme garsųjį Gintaro muziejų, išmaišėme visą Palangos parką, lipome Birutės kalnu, grožėjomės gamta, vakare laiką leidome viloje esančioje pirtelėje, bendravome – tiesiog gerai leidome laiką. Atsirado tokių, kurie išėję palydėti besileidžiančios saulės panoro susipažinti su mieste grojančiais fontanais. Visi veikėme tai, ką norėjome. Su puikia nuotaika grįžome ir tikimės, kad ši kelionė mums tikrai įkvėps pozityvo ir bus lengviau gyventi“, – kelionės įspūdžiais dalijasi S. Sagatienė.

Taria didelį ačiū

Atsipūtę, pailsėję ir kasdienius rūpesčius pamiršę įstaigos darbuotojai labai dėkingi už kelionę ir visus patirtus įspūdžius.

„Vasaros pradžią taip ir pradėjome – gražiai, su gera nuotaika, puikiu oru. Grįžome tikrai pailsėję, nes lepino ir oras, ir visos veiklos, ir bendravimas. Kelione esame labai patenkinti, buvo labai puiku, nesijautė jokios darbinės atmosferos, to ir norėjau, kad žmonės bent kažkiek atsipūstų ir pamirštų kasdienybę.

Už viską dėkojame labdaros ir paramos fondui „Viltis–Vikonda“, fondo direktorei, fondo valdytojams“, – padėkos žodį taria S. Sagatienė.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video