Č. Milošo gatvę puošia meilės juosta mamai

 Č. Milošo gatvę puošia meilės juosta mamai

Jonavos vaikų lopšelis-darželio „Lakštingalėlė“ bendruomenė jau penkerius metus dalyvauja respublikiniame kūrybiniame plenere „Piešiu meilės juostą mamai“, skirtame Motinos dienai. Ir nors Kėdainių vaikų lopšelis-darželis „Žilvitis“ dalyvaudavo šiame plenere ir anksčiau, šiais metais jie gavo teisę tapti konkurso partneriais ir organizuoti plenerą savo rajone, prie kurio prisijungė net dešimtis ikimokyklinio ugdymo įstaigų iš viso Kėdainių rajono.

„Šio plenero idėja yra iš Jonavos lopšelio-darželio „Lakštingalėlė“. Mūsų įstaiga plenere „Piešiu meilės juostą mamai“ anksčiau dalyvaudavo kaip vienetas, o štai šiemet Jonava pasiūlė tokį renginį organizuoti savame mieste, Kėdainiuose. Tikrai nesitikėjome sulaukti tokio mažųjų susidomėjimo, tačiau džiaugiamės sulaukę beveik 400 dalyvių“, – džiaugėsi Kėdainių lopšelio-darželio „Žilvitis“ direktoriaus pavaduotoja ugdymui Audra Pakštienė.

Kėdainių senamiestyje beveik 400 mažųjų rajono gyventojų mažose rankutėse laikydami spalvotas kreidelės papuošė visą Česlovo Milošo gatvelėje esantį pėsčiųjų taką.

„Vaikų sukurta juosta neabejotinai sudaryta iš vaikų meilės ir gėrio savo mamoms. Ši juosta dalyvaus ir respublikiniame ilgiausios juostos mamai konkurse. Mažiesiems kėdainiečiams pavyko nupiešti net 220 metrų meilės juostą, kuri papuošė vieną iš senamiesčio gatvelių“, – pasakojo A. Pakštienė.

Susirinkusius linksmino vaikų popchoras „Perliukas“.

[#gallery=744#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video