Švenčių laukia ir „Pifo“ globotiniai

 Švenčių laukia ir „Pifo“ globotiniai

Gyvūnų gerovės tarnyba „Pifas“ kviečia visus neabejingus kėdainiečius prisijungti prie gražios akcijos ir padovanoti beglobiui…snaigę.

„Už lango vėl žalia, o mums taip trūksta sniego ir snaigių… Prisijunk ir Tu – padarykim, kad vėl snigtų! Kviečiame mažuosius kėdainiečius ir jų tėvelius prisijungti prie Gyvūnų Gerovės Tarnybos PIFAS langų dekoravimo – kurti, karpyti įvairaus dydžio snaiges,kuriomis apsnigs mūsų langai, pro kuriuos kasdien ilgesingai ir laukdami naujųjų šeimininkų žvelgia mūsų keturkojai globotiniai. Jūsų rankų darbo šiluma šildys juos nuo ryto iki vakaro“, – gyventojus šventinei nuotaikai pasiduoti ragina „Pifo“ savanoriai.

Snaigių karpymas – puiki šventinė, mažai kainuojanti veikla, kuria galima užssiimti artimųjų bei draugų rate. Iškarpytas snaiges atneškite į „Pifo“ klinikėlę, esančią Mindaugo g. 13 – 1, Kėdainiuose.

Darbo laikas II-V 12-18 val., VI  9-17 val.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video