Dotnuvoje – kilni iniciatyva bendruomenės namų remontui

 Dotnuvoje – kilni iniciatyva bendruomenės namų remontui

Šeštadienį Dotnuvoje, prie paminklinio akmens, šurmuliavo turgelis. Šis turgelis – tai Dotnuvos bendruomenės narių iniciatyva organizuotas renginys, kurio tikslas – pirkti vietinių suneštas prekes taip prisidedant prie bendruomenės namų remonto. Gausus prekių asortimentas buvo suneštas ne tik dotnuviškių, bet ir aplinkinių kaimų gyventojų.

Turgaus dieną vyravo gera nuotaika, prekyba buvo sėkminga: buvo surinkta 600 eurų, kurie bus skirti bendruomenės namų remontui. 

„Turgelis vykdomas tik antrą kartą miestelyje, bet manom, kad visai neblogai! Pinigų surinkome daugiau nei rudenį, tai yra pigus turgelis, todėl kainos laaaabai mažos, bet žmonės patys aukoja daugiau, nes žino, kad jie mums labai reikalingi, kad atstatome bendruomenės namus.

Žmonės buvo atnešę daug reikalingų daiktų – drabužių, spausdintuvų, televizorių, lėkščių, žaislų. Kiekvieną nusipirkusį kokį daiktą vaišinome pačių keptais pyragėliais, kvietėme į Dotnuvoje vyksiančią Joninių šventę, šnekučiavomės“, – pasakojo Dotnuvos bendruomenės narė Živilė Marčiūtė. 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video