Kėdainių PRC išleido XVI-ąją absolventų laidą

 Kėdainių PRC išleido XVI-ąją absolventų laidą

Šiandien Kėdainių profesinio rengimo centro XVI laidos absolventai, jų tėveliai, draugai, artimieji ir mokytojai rinkosi į diplomų įteikimo šventę. 

Kėdainių kultūros centro Vilainių skyriuje diplomai buvo įteikti net 238 absolventams. Kėdainių pramonės ir paslaugų skyriuje žinias įtvirtino 114 studentų, o Lančiūnavos transporto ir verslo skyriuje – 124.

Lietuvos darbo rinką papildė net 47 suvirintojai ir 27 tarptautinių pervežimų vairuotojai-ekspeditoriai, visų kitų specialybių – pastatų šiltintojų, virėjų, kirpėjų, apdailininkų, maisto pramonės darbuotojų, apskaitininkų, kasininkų, automobilių elektromechanikų ir kt. – kiek mažiau.

Profesinio rengimo centro direktorius Dangiras Kačinskas džiaugėsi, jog ši laida buvo išskirtinė, pirmiausia tuo, kad buvo ypatingai gausi ir nepaprastai aktyvi.  

„Turiu pasidžiaugti, jog ši studentų laida buvo labai aktyvi. Mes sėkmingai įgyvendinome dalį studentų siūlytų idėjų. Taip pat labai džiaugiuosi ir absolventų pasiekimais. Mokiniai nacionaliniuose ir respublikiniuose konkursuose garsino ne tik Kėdainius, bet ir mūsų profesinio rengimo centrą “, – kalbėjo D. Kačinskas.

Baigusiems Kėdainių PRC absolventams direktorius linkėjo sėkmingai įsitvirtinti Lietuvos darbo rinkoje ir dirbti mėgstamą darbą ne kur kitur, o Kėdainiuose.

[#gallery=844#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video