Kviečiame į 21-ąją Agurkų šventę!

 Kviečiame į 21-ąją Agurkų šventę!

Liepos 14 dieną Kėdainių miesto parke vyks 21-oji Agurkų šventė, pakviesianti kėdainiečius ir miesto svečius linksmai ir turiningai praleisti laiką.

Šventės programa:

Nuo 15 val. vyks mugė;

16 val. vyks Kėdainių rajono seniūnijų kulinarinio paveldo pristatymas ir amatų demonstravimas, liaudies muzikantų pasirodymai, įvairios pramogos: šeimininkių varžytuvės „Vasaros gėrybių pyragas“, o šventės vaišės – kiaušinienė iš 999 kiaušinių + agurkas.

Nuo 17 val. vyks koncertas, kuriame išgirsite muzikinį ansamblį „Jonis“, muzikinį projektą „Radijo klasika“: Vaidą Genytę, Egidijų Bavikiną, pučiamųjų sekstetą „Brass Bravo“. Taip pat pasirodys Samanta Tina ir grupė (Latvija).

Na, o 18 val. vyks 1-asis atviras pasaulio agurko metimo į tolį čempionatas Kėdainių rajono mero prizui laimėti! Prizinis fondas 1000 Eur!

Agurko metimo registracijos paraiška

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video