Iš socialinių būstų sąrašų išbraukti 32 butai

 Iš socialinių būstų sąrašų išbraukti 32 butai

Rajono savivaldybės Taryba nusprendė, kad iš Kėdainių rajono socialinio būsto fondo sąrašų turi būti išbraukti 32 socialiniai būstai. Dalis šių būstų buvo parduoti jų nuomininkams, o kita dalis – nurašyta dėl to, kad butai buvo pripažinti nebetinkamais naudoti dėl fizinio ir funkcinio nusidėvėjimo.

Taip pat buvo gauti 5 nuomininkų prašymai, kai jų deklaruotas turtas, įskaitant gautas pajamas už kalendorinius metus, daugiau kaip 20 procentų viršija įstatymo nustatytus dydžius. Jie prašė jų nuomojamus socialinius būstus perkelti į savivaldybės būsto fondo sąrašą ir leisti nuomotis juos kaip savivaldybės būstą rinkos kainomis.

Būstų nuomininkai yra našlaičiai, neįgalūs, taip pat šeimose auga neįgalūs vaikai, kuriems būstas jau yra pritaikytas. Be to, minėti butai yra bendrabučio tipo, ir jų nuomotis kiti asmenys nepageidauja.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video