Bendruomenės vairas naujose rankose

 Bendruomenės vairas naujose rankose

Pasikeitė Labūnavos bendruomenės pirmininkas. Šias pareigas iki šiol ėjęs Rytas Kretavičius bendruomenės vairą perdavė į Labūnavos pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytojos metodininkės Jurgitos Vaitiekūnienės rankas.

Pasiūlė buvęs pirmininkas

Perimti bendruomenės pirmininko pareigas J. Vaitiekūnienei pasiūlė ankstesnis pirmininkas R. Kretavičius. Sulaukusi didelio bendruomenės palaikymo veiklioji J. Vaitiekūnienė ryžosi imtis naujų pareigų.

„Šis pirmininko pasiūlymas man buvo netikėtas. Jutau žmonių palaikymą, jie skatino imtis pirmininkės pareigų. Tai išties padėjo man apsispręsti.

Taigi esu išrinkta, bet dar reikia sutvarkyti visus formalumus“, – pakomentavo J. Vaitiekūnienė.

[quote author=“J. Vaitiekūnienė„]Esu grynakraujė labūnavietė. Šis kraštas ir jo gerovė man be galo rūpi. Aš didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad gyvenu Labūnavoje.[/quote]

Komandoje tikisi jaunų žmonių

Naujoji pirmininkė idėjų labūnaviškių gyvenimui kol kas sumanyti dar nespėjo, bet žinantieji moters kūrybingumą tikisi, jog toliau bus puoselėjamos įprastos bendruomenės tradicijos ir, aišku, pūstelės naujų vėjų.

Šiuo metu pirmininkė sutelkusi dėmesį į savo komandą. Ji tikisi suburti kuo daugiau labūnaviškių.

„Šaunių žmonių Labūnavoje netrūksta. Noriu atnaujinti komandą ir pritraukti jaunų žmonių. Kam parašiau, nė vienas neatsisakė prisidėti prie bendruomenės veiklos ir geranoriškai sutiko padėti“, – sėkmingais pirmaisiais žingsniais pasidžiaugė J. Vaitiekūnienė.

Šaknys giliai Labūnavos žemėje

Labūnava J. Vaitiekūnienei yra gimtinių gimtinė. Į šio krašto žemę moters giminės šaknys įleistos giliai. Pašnekovė Labūnavoje užaugo ir liko kurti savo gyvenimą.

„Esu grynakraujė labūnavietė. Šis kraštas ir jo gerovė man be galo rūpi. Aš didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad gyvenu Labūnavoje“, – sako J. Vaitiekūnienė.

Interviu su naująja Labūnavos bendruomenės pirmininke skaitykite viename iš artimiausių laikraščio numerių.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video