Nuo kelio nuvažiavo du automobiliai

 Nuo kelio nuvažiavo du automobiliai

Kėdainių rajone, kelyje Kėdainiai-Lipliūnai-Krakės, nuo kelio nuvažiavo ir apvirto moters vairuojamas automobilis/ Įvykio liudininkų nuotr.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Liepos 10-oji Kėdainių rajone paženklinta dviem labai panašiais eismo įvykiais. Nuo kelio nuvažiavo ir apvirto du lengvieji automobiliai. Laimei, nei vienoje avarijoje žmonės rimčiau nenukentėjo, aplamdyta tik technika.

Važiavo viena 

Pirmoji nelaimė įvyko popietę. Bendrajame pagalbos centre  pranešimas apie įvykį gautas 15 val. 08 min. 

Buvo pranešta, kad kelyje Kėdainiai-Lipliūnai-Krakės nuo kelio nuvažiavo ir apvirto moters vairuojamas automobilis. 

Pranešta, kad moteris iš automobilio išlipo pati, stipriau nenukentėjo. 

Į įvykio vietą atskubėjo policijos pareigūnai.  Jiems atvykus paaiškėjo, kad automobilio „Škoda“ nesuvaldė 39-erių metų moteris. Mašina nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Policijos pareigūnai patikrino moters blaivumą,  vairuotoja  buvo blaivi. Pareigūnai pasiūlė jai medikų pagalbą, tačiau moteris jos atsisakė. 

Visgi įvykio liudininkai „Rinkos aikštę“ informavo, kad kiek vėliau į nelaimės vietą atskubėjo greitoji medicinos pagalba. Gali būti, kad po kiek laiko vairuotoja pasijuto blogai.

Eismo įvykį tiria Kėdainių rajono policija.

Avarija vakare

Vakare, apie 19 val. 33 min., Bendrąjį pagalbos centrą pasiekė įvykio liudininko pagalbos skambutis, kuris pranešė,  kad Kėdainių rajone, A1 kelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 132-ajame kilometre, nuo kelio nuvažiavo lengvasis automobilis.

Pranešėjas negalėjo pasakyti, ar nuvažiavusiame nuo kelio automobilyje yra prispaustų žmonių, ar jiems reikalinga kokia nors pagalba.

Abiejų eismo įvykių priežastis aiškinasi policijos pareigūnai. Laimei, nei vienoje avarijoje žmonės stipriau nenukentėjo.

aut.past.

Vyko ir gelbėtojai

Į nelaimės vietą pirmoji buvo pasiųsta arčiausiai nelaimės vietos įsikūrusi Kauno rajono Čekiškės

ugniagesių komanda. Taip pat į nelaimės vietą išskubėjo Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, greitosios medicinos pagalbos medikai, policijos pareigūnai.

Atskubėjus gelbėtojams paaiškėjo, kad prispaustų žmonių nėra. Automobiliu vykę du žmonės sužalojimų nepatyrė.  

Gelbėtojai atjungė transporto priemonės akumuliatorių.

Dėl ko įvyko nelaimė, aiškinasi policijos pareigūnai.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video