Akademijoje startavo naujas šokio projektas (GALERIJA)

 Akademijoje startavo naujas šokio projektas (GALERIJA)

Akademijos kultūros centre ketvirtadienį buvo pristatytas naujas projektas „Šokio DNR“. Juo bus siekiama paskatinti žmones daugiau judėti, domėtis šokiu, jo terapinėmis savybėmis bei burti miestelio bendruomenę.

„Visada norisi žmonėms pasiūlyti kažką naujo ir įdomaus. Taip pat norisi, kad kultūros centras būtų kuo gyvesnis, kad čia kuo dažniau šurmuliuotų žmonės. O dar norisi ir save realizuoti bei išbandyti kuriant naujas veiklas. Tad sau keliant iššūkį ir pritariant kultūros centro vadovei Žydronei Smulskienei, sugalvojau projektinę veiklą, kuri galbūt bus laikina, o gal išsirutulios ir į kažką didesnio, įtrauksiančią Akademijos krašto žmones į užsiėmimus susijusius su šokiu.

Projektas „Šokio DNR“ skirtas visiems – amžiaus cenzo nėra. Projekto veiklos susidės iš pačių įvairiausių praktikų. Tai nebus vien mokymasis šokti. Planuojame susitikimus su lektoriais. Galvoju apie tango mokytoją, judesio terapijos specialistus ir pan. Planuojame teminius vakarus, pavyzdžiui, mamų ir dukrų vakaras, gyvos muzikos ir šokio vakarai, klasikinių, modernaus šokio susibūrimai. Ir dar daug kitų idėjų. Konkreti veikla priklausys nuo susirinkusių žmonių pageidavimų“, – sako Akademijos kultūros centro šokių kolektyvų vadovė Raminta Matulytė-Šilienė.

[#gallery=2213#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video