Kas padaryta tvarkant kelius ir gatves nuo pavasario iki rudens?

 Kas padaryta tvarkant kelius ir gatves nuo pavasario iki rudens?

Darbą gegužės mėnesį pradėjusi nauja rajono valdžia nesnaudžia. Per kelis mėnesius suspėta padaryti beveik visus šiems metams suplanuotus darbus tvarkant kelius, gatves, šaligatvius, įvažiavimus ir daugiabučių kiemus. Investuota per 1 mln. 900 tūkst. eurų. Kol kas nespėta sutvarkyti trijų objektų: nepradėti Kėdainių miesto T. Bružaitės naujos gatvės statybos darbai, dalies Pavasario gatvės šaligatvių rekonstravimo darbai ir dalies Pirmūnų gatvės asfaltbetonio dangos atnaujinimo darbai. Tačiau konkursai paskelbti laiku, tad neabejojama, kad ir šias gatves bus spėta sutvarkyti dar šiemet, jeigu tik netrukdys oro sąlygos.

Vien šiemet investuota per 1 mln. 900 tūkst. eurų

Šiais metais buvo atlikta nemažai ir kitų Kėdainių miesto seniūnijos kelių, gatvių priežiūros ir duobių remonto darbų. Tam išleisti 86 tūkst. 203 eurai. Darbus atliko AB „Kelių priežiūra“.

Tos pačios seniūnijos kelių ir gatvių asfaltbetonio dangos atnaujinimo darbų padaryta už 155 tūkst. 109 eurus. Gatvių ir kelių asfaltbetonį atnaujino UAB „Kauno keliai“.

Buvo remontuojami ir daugiabučių namų kiemai. Tam skirti 29 tūkst. 957 eurai. Kiemus remontavo UAB „Ukmergės versmė“.

Už 11 tūkst. 797 eurus atlikti Kėdainių miesto J. Basanavičiaus ir M. Daukšos gatvių pėsčiųjų perėjų kryptinio apšvietimo įrengimo darbai. Juos atliko UAB „Elektros verslas“.

Gegučių kvartalo kietųjų dangų remonto darbai kainavo 85 tūkst. 803 eurus.

Taip pat asfaltbetonio dangos atnaujinimo darbai atlikti Kėdainių miesto Sodininkų ir Miško gatvėse. Darbus už 127 tūkst. 939 eurus atliko UAB „Kauno keliai“.

Iš viso šiais metais į kelių, gatvių, šaligatvių, kiemų, įvažiavimų tvarkymą Kėdainių rajono savivaldybė investavo per 1 mln. 900 tūkst. eurų.

[#gallery=2186#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video