Prizines vietas išsidalijo rajono stalo tenisininkai (GALERIJA)

 Prizines vietas išsidalijo rajono stalo tenisininkai (GALERIJA)

Net dvi dienas AB „Lifosa“ stalo teniso salėje rakečių iš rankų nepaleido dvidešimt devyni rajono stalo tenisininkai, išsidaliję vyrų, moterų asmeninių varžybų, dvejetų ir mišrių dvejetų pirmenybių medalius.

Geriausi asmeninėse įskaitose

Pirmąją pirmenybių dieną stalo tenisininkai kovojo net šešias valandas.

2019 m. rajono stalo teniso čempiono vardą iškovojo ilgametis šios sporto šakos entuziastas, kraštietis Vilius Lukša. Moterų grupėje triumfavo Aneta Valatkienė.

Antrąsias vietas išsidalijo Jurius Urbonas ir Gražina Statkevičūtė, trečiąsias – Remigijus Bučinskas ir Elena Balandienė.

Paguodos turnyre aukso medalis atiteko kraštiečiui Petrui Kašubai, antrąją vietą pelnė Jonas Virbickas, trečiąją – Eugenijus Stanislauskas.

Nugalėjo dvejetuose

Antrąją varžybų dieną stalo tenisininkai kovojo dvejetų ir mišrių dvejetų turnyre. Dvejetų pirmenybių dalyviai įrodė, kad gali garbingai grumtis tiek asmeninėse varžybose, tiek komandoje.

Mišrių dvejetų turnyro nugalėtojais tapo pirmąją dieną medaliais pasipuošę V. Lukša ir E. Balandienė. Sidabro medalius iškovojo Arūnas Rekštys ir G. Statkevičiūtė, bronzos – Dainius Astrauskas ir A. Valatkienė.

Dvejetų turnyre lygių neturėjo A. Rekštys ir Romualdas Kačegavičius. Antri liko V. Lukša ir Sergej Michin, treti – Valdas Kelmelis ir J. Urbonas.

Tuo pačiu pasveikino Lietuvą

Rajono stalo teniso pirmenybių organizatoriai nepamiršo apdovanoti jauniausiojo ir vyriausiojo varžybų dalyvių. Jauniausiosios prizas atiteko Aidai Kačegavičiūtei, vyriausiojo – Teofiliui Gediūnui.

Tradicinės rajono stalo teniso pirmenybės truko dvi dienas ir vyko šventiškąjį Lietuvos Valstybės atkūrimo savaitgalį.

Tad ne tik pajėgiausius rajono stalo tenisininkus šios sporto šakos bendruomenė išsiaiškino, bet ir Lietuvą su gimimo diena pasveikino.

„Tai suteikė renginiui dar didesnį šventiškumą, patriotizmo ir pasididžiavimo mūsų šalimi jausmą, pakylėjo varžybų dalyvių kovinę dvasią“, – sakė vienas iš  varžybų organizatorių, Kėdainių rajono savivaldybės administracijos Sporto ir turizmo skyriaus vedėjas Gediminas Misius.

[#gallery=1760#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video