SC-„Balticum“ – dešimtoji pergalė ir viltys

 SC-„Balticum“ – dešimtoji pergalė ir viltys

Šeštadienį svarbią pergalę iškovojo Regionų krepšinio lygos (RKL) B diviziono A grupėje rungtyniaujantys Kėdainių SC-„Balticum“ krepšininkai (10/7). Panevėžyje „Aukštaitijos“ sporto rūmuose Kastyčio Kundroto auklėtiniai susitvarkė su vietos „Lietkabelio“ klubo jaunimo ekipa – „Lietkabelis-2/R.Sargūno SG/PKKSC“ (5/12) rezultatu 79:71 (19:21, 13:21, 17:15, 30:14).

[quote author=“A. Argustas“]Žaisime su lyderiais. Tai – stipri komanda, bet turi ir silpnųjų vietų. Jomis bandysime pasinaudoti.[/quote]

Perlaužė antroje pusėje

Pirmojo lygos rato dvikovoje Kėdainių SC-„Balticum“ ekipa namuose su panevėžiečiais susitvarkė nesunkiai – šventė pergalę rezultatu 92:64. Antrojo rato kova buvo gerokai atkaklesnė. Po dviejų kėlinių priekyje buvo aikštės šeimininkai (42:32). Iniciatyvą kėdainiečiai į savo rankas perėmė tik po didžiosios rungtynių Panevėžyje pertraukos ir pergalę nukalė lemiamajame susitikimo ketvirtyje.

Penketukas

Dvigubu dubliu Panevėžyje pasižymėjo Povilas Dambrauskas (19 tšk., 12 atk. kam., 7 rez. perd.) ir Medas Kuprijanovas (16 tšk., 15 atk. kam.). Prie komandos pergalės svariai prisidėjo Dominykas Mikalajūnas (15 tšk., 9 atk. kam.), Einoras Stankus (14 tšk.) ir Šarūnas Reinartas (11 tšk.).

Saldi, sunkiai iškovota

„Pergalė buvo sudėtinga. Praktiškai visų rungtynių metu atlikome besivejančios komandos vaidmenį. Varžovai puikiai žaidė, jiems sekėsi pataikyti sunkius metimus, bet susitikimo pabaigoje mums galiausiai pavyko persverti rezultatą savo naudai ir iškovoti labai reikalingą pergalę“, – po rungtynių kalbėjo Kėdainių SC-„Balticum“ ekipos, iš šeštosios turnyrinės lentelės pozicijos po pergalingų rungtynių pakilusios į penktąją, vadovas Arnas Argustas.

[quote author=“Aut. past.“]RKL B diviziono A grupėje kėdainiečiams liko dar penkerios reguliaraus sezono rungtynės.[/quote]

Ginklus galanda lyderiai ir autsaideriai

RKL B diviziono A grupėje kėdainiečiams liko dar penkerios reguliaraus sezono rungtynės.

„Visos labai svarbios. Vilčių teikia tai, kad tiek jaunimas, tiek vyrai, pradeda suprasti vienas kitą aikštėje. Supratimo rezultatas – koncentracija sudėtingomis rungtynių atkarpomis ir pagalba komandos draugams“, – ekipos krepšininkų susikalbėjimu džiaugėsi A. Argustas.

Šią savaitę Kėdainių SC-„Balticum“ krepšininkų laukia dvi sudėtingos popietės. Penktadienį kėdainiečiai išvykoje susitinka su RKL B diviziono A grupės lyderiais – Jurbarko „Jurbarku“ (14/2).

„Žaisime su lyderiais, bet nuoširdžiai tikiu, kad jiems galime ne tik deramai pasipriešinti, bet ir įveikti. Tai – stipri komanda, bet turi ir silpnųjų vietų. Jomis bandysime pasinaudoti“, – „Rinkos aikštei“ sakė A. Argustas.

Šeštadienį namų aikštėje Kėdainių krepšininkai priims Plungės sporto ir rekreacijos centro (0/16) komandą, šiame sezone dar nepajutusią pergalės skonio ir užimančią paskutinę, dvyliktąją, turnyrinės lentelės poziciją. Ginčo kamuolys Vilainiuose į orą kils 14 valandą.

[#gallery=1705#] 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video