Už nuveiktus darbus – nuoširdžiausias AČIŪ

 Už nuveiktus darbus – nuoširdžiausias AČIŪ

Kasmetiniame ir jau tradicija tapusiame Šėtos kultūros centro ir seniūnijos organizuojamame padėkos renginyje buvo dešimtis kartų ištartas padėkos žodis ačiū seniūnijos ūkininkams, kultūros ir švietimo bendruomenių, meno kolektyvų nariams, vadovams bei pavieniams gyventojams už gražios aplinkos puoselėjimą, už pagalbą tvarkant seniūnijos kelius bei organizuojant kultūrinius renginius.

„Padarytas geras darbas, kilnus poelgis ar graži paslauga keliauja ne iš galvos į galvą, o širdies į širdį. Gerumas – tai žmogaus sielos dosnumas, širdies šiluma, vidinis grožis. Viskas, kas gražu žemėje, yra iš saulės, o viskas, kas gera – iš žmogaus. Nuoširdžiai tariame ačiū visiems už jūsų gerumą“, – kalbėjo Šėtos kultūros centro direktorė Eglė Mecelienė.

Gražiausiai tvarkomos sodybos

Ar gali būti kas gražesnio ir kilnesnio už padėką? Tai ne dovana, tai – įvertinimas ir pripažinimas. Kiekvienais metais rajone savivaldybėje organizuojamas konkursas „Gražiausia tvarkoma aplinka“, kuris vyksta dviem etapais.

Šiemet liepos mėnesį Šėtos seniūnijoje vyko šio konkurso pirmasis etapas. Septynių narių komisija išrinko gražiausiai besitvarkančias sodybas ir įmones: Kaplių seniūnaitijoje – Zinaidos ir Rimo Kleivų; Pagirių miestelio seniūnaitijoje – Vylės Šabanskienės ir Sauliaus Radzevičiaus; Pagirių kaimų seniūnaitijoje – Ginos ir Daliaus Paulavičių; Šėtos miestelio pietinės dalies seniūnaitijoje – Nijolės Šatinskienės; Šėtos miestelio šiaurinės dalies seniūnaitijoje – Janinos Rugenienės; Šėtos seniūnaitijoje – Giedrės ir Aido Čeponių; ūkininko sodyba – Lionės Kleivienės; įmonė – Eleonoros Ramonienės kavinė-baras „Medėja“.

[quote author=“E. Mecelienė“]Gerumas – tai žmogaus sielos dosnumas, širdies šiluma, vidinis grožis. Viskas, kas gražu žemėje, yra iš saulės, o viskas, kas gera – iš žmogaus.[/quote]

Prisidėjusiems prie geresnės kelių būklės

Adventas – ypatingas laikas, kiekvienam turintis skirtingą reikšmę, tačiau visi sutiksime, kad giliai širdyje mes visi kaip maži vaikai vis dar laukiame Kalėdų stebuklo. O stebuklas, kaip renginio vedėja sakė, tikrai egzistuoja ir jo visai nebūtina laukti iš Kalėdų Senelio, nes stebuklus kuriame mes patys. Gražiai tvarkome savo sodybas, aplinką, padedame tvarkyti seniūnijos kelius, aktyviai dalyvaujame bendruomenės veikloje, gelbėjame seniūnijai tvarkant viešąsias erdves. Sakysite, tai mažai darbai? Išties tai yra dideli stebuklai, nes jie ateina iš jūsų rankų ir širdies.

Šėtos seniūnija, atstovaujama seniūnės Danutės Mykolaitienės, nuoširdžiai dėkoja ir Algiui Pakščiui už geranorišką pagalbą sprendžiant bendruomenės problemas, Vytautui Barzdai – už paramą tvarkant seniūnijos kelius bei visokeriopą pagalbą, taip pat Remigijui, Egidijui ir Martynui Gružams – už paramą tvarkant seniūnijos kelius, Vladislavai Sadauskienei – už aplinkos tvarkymą, Jonui ir Donatui Samukėnams – už pagalbą seniūnijai tvarkant viešąsias erdves, Albinai Skinulienei – už aktyvią visuomeninę veiklą ir pagalbą bendruomenės nariams, Audriui Miliauskui – už paramą tvarkant seniūnijos kelius, Rimgaudui Čeponiui – už pagalbą seniūnijai, Mantui Blinstrubui – už įrengtą vaikų žaidimų aikštelę bei Petrui Eigirdui – už padovanotas eglutes kalėdinėms šventėms.

Už pagalbą organizuojant kultūrinius renginius

Nuoširdžiausią ačiū už pagalbą organizuojant kultūrinius renginius Šėtos kultūros centras tarė Eglei ir Gintarui Miliauskams, Virginijai ir Virginijui Miliauskams, Jovitai ir Gediminui Miliauskams, Editai ir Viliui Čerkauskams, Daliai ir Valdui Kancevičiams, Audronei ir Viktorui Ragaišiams, Astai ir Mindaugui Dambrauskams, Eleonorai Ramonienei, Gitai ir Ramūnui Ardavičiams, Žilvinui Levinskui bei Andriui Šidlauskui.

[quote author=“D. Mykolaitienė“]Linkiu visiems mokėti džiaugtis mažais dalykais, linkiu, kad kiekvieno mūsų gyvenime būtų tūkstančiai ačiū.[/quote]

Šėtos seniūnija ir kultūros centras taip pat dėkoja Laurai ir Dainiui Šlaustams už paramą tvarkant seniūnijos kelius bei paramą organizuojant Šėtos kultūros centro kultūrinius renginius, jam įteikta ir savivaldybės padėka už jo nuveiktus darbus bei visokeriopą pagalbą. Ačiū ištartas ir Mindaugui Danilevičiui už nuoširdų bendradarbiavimą ir socialinę partnerystę organizuojant bendrus renginius, Sandrai Barzdienei už aktyvios veiklos skatinimą bendruomenėje, glaudų bendradarbiavimą bei pagalbą organizuojant kultūrinius renginius, Ritai Mockienei už savo krašto istorijos, tradicijų išsaugojimą bei etninės kultūros puoselėjimą ir propagavimą, Vaidui ir Daliai Railams – Vaidui už bendradarbiavimą organizuojant Šėtos kultūros centro Pagirių skyriaus renginius bei visokeriopą pagalbą, o Daliai už aktyvią veiklą, kūrybinį, švietėjišką darbą su Pagirių miestelio jaunimu bei už kūrybininę ir meninę veiklą su vaikais ir suaugusiais, Daivai Noreikienei už glaudų bendradarbiavimą organizuojant Pagirių skyriaus kultūrinius renginius ir visokeriopą pagalbą.

Padėkos meno kolektyvams

Padėkos įteiktos ir Šėtos kultūros centro folkloro ansamblio „Sidabrinė gija“ ir instrumentinės grupės „Rudekšna“ kolektyvo nariams bei vadovui Artūrui Rušai, Šėtos kultūros centro šiuolaikinių šokių grupėms „Perliukai“ ir „Šypsena“ bei vadovei Tomai Ramonei, Šėtos kultūros centro Pagirių skyriaus šokių kolektyvams „Tūta“, „Šėlsmas“ ir „Pelėdžiukai“ bei jų vadovei Ritai Mockienei, taip pat Pagirių senjorų klubo „Seklyčia“ nariams bei vadovei Genovaitei Vanagienei.

„Šiemet sutvarkėme kapinių tvorą, seniūnijos kelius, suremontavome Pagirių miestelio viešąją pirtį, apšvietėme gatves. Išties yra kuo pasidžiaugti. Nuoširdų padėkos žodį tariu seniūnijos darbuotojams, seniūnaičiams, bendruomenių pirmininkams, ūkininkams, socialinio ir ugdymo centrui, gimnazijai, kitiems socialiniams partneriams, kurie tiki, pasitiki, padeda. Jų visų dėka mes surėmę pečius nuveikėme labai daug. Linkiu visiems mokėti džiaugtis mažais dalykais, linkiu, kad kiekvieno mūsų gyvenime būtų tūkstančiai ačiū“, – kalbėjo Šėtos miestelio seniūnė Danutė Mykolaitienė. 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video