Surviliškio komanda – televizijos žaidime!

 Surviliškio komanda – televizijos žaidime!

Jaukiai spragsint pirmajai Advento žvakei, Surviliškio diviziono „Liepupio“ komanda sėdo prie paskutinio „Auksinio proto“ žaidimo stalo. „Buvo smagu, nes jau žinojome, kad mūsų komanda, žaidžianti gana gerai, du savo narius galės deleguoti į respublikinį „Auksinio proto“ žaidimą, kurį veda Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas“, – savo įspūdžiais viename socialiniame tinkle iš karto po sėkmingai sužaisto paskutinio turo dalijosi „Auksinio proto“ komandos „Liepupis“ narė Stasė Šileikienė.

„Liepupis“ – 10-ajame finaliniame žaidime

Šį kartą į biblioteką Surviliškyje susirinko puikiai nusiteikusi, žiniomis apsišarvavusi, vaišėmis nešina visa komanda. Juk tai paskutinis susiėjimas ir po žaidimo tikrai bus ką aptarti bei pasidalinti įspūdžiais.

„Išaušo paskutiniojo gyvo „Auksinio proto“ žaidimo dešimtajame sezone diena! Jau šį vakarą bus aišku, kurios gi komandos gruodžio 15 dieną susikaus didžiajame sezono finale Kaune. Tačiau yra tų, kuriems šio vakaro žaidimas bus lemiamas. Po ankstesnių žaidimų nepatekę į TOP20, didžiųjų bei mažųjų miestų komandų nariai šįvakar dar gali nustverti paskutinį bilietą į „Auksinio proto“ finalo traukinį“, – nuo pat ryto skelbė žaidimo organizatoriai.

Surviliškiečiams paskutinio bilieto stverti nereikėjo – jie jį jau turėjo nusistvėrę ankstesniojo žaidimo metu. Priešpaskutiniame dešimtojo sezono žaidime laimingas turas buvo ketvirtasis – turas apie Paragvajų. Jame geriausią rezultatą tarp mažųjų miestų parodė ir kvietimą į finalinį žaidimą gavo Surviliškio komanda „Liepupis“ – 20 taškų ture ir 79 taškai žaidime.

Net du komandos nariai – TV žaidime

Nespėjus prasidėti paskutiniam turui komanda, negaišdama laiko, suskubo rinkti narius, kuriuos deleguos į finalinį žaidimą. Po trumpų diskusijų komanda delegavo Gintą Lukšį ir Ireną Vaitkevičienę, kurie ir atstovaus Surviliškio regionui vyksiančiuose finaliniuose žaidimuose.

Negana to, visa „Liepupio“ komanda pateko į sezono uždarymo šventę – dešimtąjį sezono finalą, kuris Kaune vyks jau šį šeštadienį. Jame susigrums 38 komandos iš 22 Lietuvos miestų ir miestelių, tačiau čempione taps tik viena. Žaidimų pradžioje dar rugsėjo mėnesį komanda nesužibėjo savo rezultatais, tačiau kuo toliau, tuo geresni rezultatai pradėjo stebinti juos pačius. Kaip sako komandos nariai, matyt, įkirtome klausimų esmę ir tai, kad pirmoji šovusi mintis visada būna teisinga.

Rezultatas

Suskaičiavus visų sužaistų žaidimų rezultatus, Surviliškio komanda „Liepupis“ bendroje didžiųjų ir mažųjų miestų lentelėje liko 38 vietoje iš 592 komandų, mažųjų miestų lentelėje – 14 vietoje iš 335 komandų. „Komanda patenkinta savo rezultatais. Juk dalyvavome pirmą kartą!“ – sako komandos kapitonė Jekaterina Karmelavičienė.

Gruodžio 15 dieną į finalą pateks TOP15 didžiųjų miestų komandų, TOP15 mažųjų miestų komandų, penkios mažųjų miestų komandos, tapusios čempionėmis savo miestuose, tačiau nepatekusios į TOP15, bei praėjusio sezono nugalėtojai.

„Geros nuotaikos pagauti bei pasikaustę žiniomis, paskutinį žaidimą sužaidėme labai gerai. Visi žaidėjai buvo šiltai pasveikinti, nuo organizatorių gavome atminimo dovanėles, o mes visi kartu nuoširdžiai paplojome šauniajai komandos vadovei J. Karmelavičienei  ir jos padėjėjai Redai Lukošienei. Dėkui už tiek daug prasmingų ir protą lavinančių vakarų“, – mintimis ir padėkos žodžiais dalijosi žaidėjai.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video