Sirgaliams dovanojo pergalę prieš vilniečius

 Sirgaliams dovanojo pergalę prieš vilniečius

Giedrą šeštadienio popietę Kėdainių „Nevėžio“ ekipa namų stadione, savų sirgalių akivaizdoje, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo rungtynėse susikovė su Vilniaus „Žalgiris B“ vienuolike ir šią pamokė rezultatu 2:1 (2:0).

LFF Pirmos lygos sezonui besiritant finišo tiesiosios link Vitalijaus Stankevičiaus auklėtiniai į savo sąskaitą įsirašė tris gyvybiškai svarbius taškus.

„Uždominavo“. Iniciatyvą į savo rankas kėdainiečiai ėmė jau nuo pirmųjų mačo minučių. 10-ąją susitikimo minutę varžovų vartus perskrodė kėdainiečio aštuoniolikmečio puolėjo Jono Suprono spirtas kamuolys (1:0).

Padvigubino. Praėjus penkiolikai minučių, 25-ąją susitikimo minutę, pasižymėjo rezultatyviausias LFF Pirmos lygos žaidėjas, „Nevėžio“ saugas Evaldas Kugys. Futbolininkas taikliu 11 metrų baudiniu padvigubino savo atstovaujamos ekipos pranašumą (2:0).

Tik sušvelnino. „Pabudo“ Vilniaus „Žalgirio B“ futbolininkai tik po rungtynių pertraukos. 68-ąją mačo minutę svečių gynėjas Arminas Čivilis pelnęs įvartį tik sušvelnino sostinės vienuolikės deficitą (2:1).

Šventė aikštės šeimininkai. A. Čivilio pelnytas įvartis buvo trečiasis ir paskutinis LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo rungtynių tarp Kėdainių „Nevėžio“ ir Vilniaus „Žalgirio B“ metu pelnytas įvartis, o aikštės šeimininkai šventė pergalę rezultatu 2:1.

Kugys. Rezultatyviausiu lygos žaidėju šįmet išlieka Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikės saugas E. Kugys, šiandien pelnęs devynioliktąjį savo įvartį antrosiose pagal pajėgumą šalies futbolo pirmenybėse.

Kitos. Jau spalio 2 dieną, antradienį, Kėdainių „Nevėžis“ vyks rungtyniauti į Kauno NFA stadioną, kuriame susikaus su vietos „Stumbras B“ ekipa. Mačo pradžia – 17 valandą.

Užbaigs namuose. 2018 metų LFF Pirmoje lygoje kėdainiečiams liko tik penkerios rungtynės. Antradienį V. Stankevičiaus auklėtiniai rungtyniauja Kaune, spalio 6–ąją – Telšiuose, o spalio 10–ąją – Alytuje.

2018 metų futbolo sezoną Kėdainių „Nevėžis“ užbaigs namų stadione sužaisdamas dvejas rungtynes: spalio 13–ąją – su Kauno Nacionalinės futbolo akademijos komanda, 20–ąją – su pirmenybių lyderiais – Panevėžio „Panevėžio“ ekipa.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video