„Rytas“ vargo dėl pergalės Kėdainiuose

 „Rytas“ vargo dėl pergalės Kėdainiuose

Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ jau kelis metus iš eilės turi verstis su tokio paties dydžio finansavimu iš savivaldybės. Pastarasis – mažiausias iš visų LKL komandų./BNS nuotr.

9 dvitaškius iš 12 pataikęs Dennis Jerome Seeley pelnė 23 taškus ir nutempė Vilniaus „Rytą“ (2/0) į pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe–LKL“) prieš Kėdainių „Nevėžį“ (0/2).

Dainiaus Adomaičio vyrams teko įtempti raumenis, kad išsivežtų pergalę 80:70 (21:22, 17:17, 21:18, 21:13) iš Kėdainių trečiadienį.

Iniciatyvos ketvirtajame kėlinyje ėmėsi D.J.Seeley, kurio taškais vilniečiai ketvirtajame kėlinyje pagaliau atitrūko nuo kovingų šeimininkų. Dviženklį pranašumą svečiai pasiekė paskutinėmis rungtynių minutėmis.

„Rytas“ pirmauja LKL čempionate kartu su Klaipėdos „Neptūnu“, kuris taip pat laimėjo trečiadienį. Tiesa, lygos lyderis Kauno „Žalgiris“ antrąjį mačą žais ketvirtadienį Prienuose.

Kėdainių „Nevėžis“: Jon-Christoper Fulleris 15, Chauncey Collinsas 11, Martynas Varnas 10, Regimantas Miniotas (5 atk. kam.) ir Nikita Balašovas – po 9.

Vilniaus „Rytas“: Dennis Seeley 23 (9/12 dvit.), Eimantas Bendžius 12, Mindaugas Girdžiūnas 9.

Naujojo „Betsafe–LKL“ sezono kovos pamažu įgauna pagreitį. Kėdainių „Nevėžis“ po sykį jau susitiko su Klaipėdos „Neptūnu“ ir Vilniaus „Rytu“.

Rugsėjo 29 dieną, 17:20 val. Alytaus sporto ir rekreacijos centre Kėdainių „Nevėžis“ stos į trečiąją šio „Betsafe–LKL“ sezono dvikovą su vietos „Dzūkija“. Spalio 3-ąją – Kauno „Žalgirio“ iššūkis laikinojoje sostinėje, o spalio 6-ąją Kėdainių „Nevėžis“ savų sirgalių akivaizdoje kovos su Šiaulių „Šiauliais“.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video