Nusileido A lygos klubui

 Nusileido A lygos klubui

Šeštadienį Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikė išvykoje Jonavoje sužaidė draugiškas rungtynes su vietos FK „Jonava“, kuri rungtyniauja aukščiausioje šalies futbolo – A lygoje. Aikštės šeimininkams kėdainiečiai nusileido rezultatu 0:2 (0:2).

Įvartis – po suirutės. Pirmąjį įvartį į jonaviškių sąskaitą įrašė ne kas kitas, bet svečiai. Pirmojo kėlinio pradžioje, po suirutės „Nevėžio“ baudos aikštelėje, kamuolį galva į savus vartus nukreipė „Nevėžio“ gynėjas Deividas Gražys.

Antrąjį mačo įvartį dar pirmojo kėlinio metu pelnė varžovų gynėjas, latvis Artiomas Osipovas.

Pakliuvo į vartus. Antrajame kėlinyje Kėdainių „Nevėžis“ pradėjo spausti aikštės šeimininkus. Kėdainių vienuolikė buvo susikūrusi ne vieną pavojingą progą, tačiau įvarčio pelnyti ir rezultato sušvelninti svečiams nepavyko.

Tiesa, vieno epizodo metu kamuolys atsidūrė „Jonavos“ vartininko Luko Paukštės saugomų vartų tinkle, tačiau rungtynių arbitras tame epizode užfiksavo žaidimą ranka.

Nieko nelemiančios. Žaisti draugiškų rungtynių su pajėgiausiame šalies futbolo čempionate rungtyniaujančia Jonavos ekipa Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai vyko dėl to, kad šį savaitgalį jie praleido Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos turą.

Panašioje situacijoje atsidūrė ir Jonavos „Jonava“, kuri dėl kelių nukeltų rungtynių A lygoje į kovas sugrįš tik rugsėjo 19 dieną.

Sugrįžo namo. Kėdainių „Nevėžiui“ šiuo metu atstovauja buvęs FK „Jonava“ kapitonas Tadas Eliošius.

Kitos. Rugsėjo 8 dieną, 16 valandą, LFF Pirmos lygos mače Kėdainių „Nevėžis“ savų sirgalių akivaizdoje susikaus su Trakų „Trakai B“ ekipa.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video