Sporto savaitė – su kamuoliais, dviračiais ir sportbačiais

 Sporto savaitė – su kamuoliais, dviračiais ir sportbačiais

Kėdainiams minint 646-ąjį gimtadienį, miestelėnus ir miesto svečius suburs ne tik kultūriniai renginiai, bet ir jau pamėgtos sportinės rungtys ir pramogos. Jau rugsėjo 3-ąją, pirmadienį, prasideda sporto ir sveikatinimo savaitė „Kėdainiams 646“.

Veiksmas užvirs pirmadienį

Pirmieji sporto ir sveikatinimo savaitės renginius pradeda Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio ekipos nariai. Praėjusių metų šventinio krepšinio turnyro nugalėtoju tapęs „Nevėžio“ klubas tarptautinių kovų kėdainiečius stebėti kviečia ir šiemet, rugsėjo 3-5 dienomis.

Į turnyrą „Kėdainiams 646“ atvyks ir renginio šeimininkams iššūkį mes Panevėžio „Lietkabelis“, BC „MAVPY“ (Ukraina) ir BC „TSMOKI“ (Baltarusija).

Būtent Baltarusijos ekipa taps pirmąja „Nevėžio“ varžove šiame turnyre. Šių ekipų mačas Kėdainių arenoje – jau rugsėjo 3 dieną. Ginčo kamuolys į orą išmestas bus 19 valandą.

Atgis ir miesto stadionas

Iš krepšininkų rolę netruks perimti futbolininkai. Miesto futbolo stadione rugsėjo 4 ir 8 dienomis užvirs tarptautinio vaikų ir jaunimo futbolo turnyro „Kėdainiams 646“ kovos.

Meistriškumą jame demonstruos ne vien Kėdainių krašto sportininkai – atvyks futbolininkai iš kaimyninės Latvijos bei Jungtinės Karalystės.

Dviratininkams ir bėgikams

Didelio sportininkų susidomėjimo tikimasi ketvirtadienį, rugsėjo 6-ąją, mat tądien sporto entuziastus tradiciškai kviečia dviratininkų žygis ir bėgimas vakarėjančiomis miesto gatvėmis „Kėdainiams 646“.

Dviračių žygio po vakarėjančius Kėdainius pradžia – 19:30 val. Trasos ilgis – 13,72 km. Išankstinė registracija vyks iki rugsėjo 4 dienos, 17 val., interneto tinklalapyje www.kedainiai.begimotaure.lt.

Registruotis galima ir renginio dieną, starto vietoje nuo 18:30 val. iki 19:15 val.

Pernai dalyvavo keli šimtai

Išankstinė registracija tame pačiame tinklalapyje jau galima ir į vakarinį bėgimą Kėdainių senamiesčio gatvėmis. Bėgikai nuo starto linijos pajudės 21 val. ir įveiks 6,46 km distanciją. Taip pat galima registruotis ir renginio vietoje.

Tiek dviratininkai, tiek bėgikai startuos ir finišuos Didžiosios Rinkos aikštėje.

Primename, kad praėjusiais metais dviračių žygyje jėgas išbandė 166 dalyviai, o prie starto linijos bėgimui rikiavosi net 159 bėgikai ne vien iš Kėdainių krašto, bet ir iš kitų Lietuvos miestų.

Apie praėjusių metų dviračių žygį ir bėgimą vakarėjančiomis Kėdainių gatvėmis skaityti ir akis nuotraukų galerijoje paganyti galite čia: Vakarėjančias senamiesčio gatveles užtvindė dviratininkai ir bėgikai

Tenisininkams, krepšininkams mėgėjams…

Po to, kai Kėdainių arenoje nurims profesionalių krepšininkų kovos, jėgas išbandyti galės krepšinio mėgėjai ir teniso entuziastai.

Rugsėjo 7 dieną, nuo 14 valandos, Vilainių teniso aikštynuose vyks moksleivių teniso turnyras. Tą pačią dieną, nuo 16 valandos, miesto sporto aikštyne, krepšinio turnyre 3 prieš 3 susigrums antrąja šalies religija tituluojamos sporto šakos mėgėjai.

… ir tinklininkams

Sporto ir sveikatinimo savaitę drauge su futbolininkais užbaigs pliažo tinklininkai. Rugsėjo 8 dieną, nuo 10 valandos, jų laukia moksleivių pliažo tinklinio turnyras 3 prieš 3. Tinklininkai susigrums greta Kėdainių arenos esančiose pliažo tinklinio aikštelėse.

Daugiau informacijos apie sporto ir sveikatinimo savaitės renginius – tel. nr. 8 347 50 669 ir 8 698 13 097.

[#gallery=1510#]

  

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video