Įvartis 89-ąją minutę ir laimėtas mūšis Gargžduose

 Įvartis 89-ąją minutę ir laimėtas mūšis Gargžduose

Penktadienio pavakarę Gargždų stadione įvyko labai svarbi vienų iš Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos lyderių – vietos „Bangos“ ir Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikės – aštuonioliktojo turo akistata.

Tik paskutinėmis minutėmis. Joje pajėgesni buvo Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai, kuriuos tik pačioje rungtynių pabaigoje – 89-ąją susitikimo minutę – į priekį išvedė ekipos saugas kėdainietis Rimvydas Lipnevičius.

3 iš eilės. Kėdainių „Nevėžis“ nutraukė penkių iš eilės Gargždų „Bangos“ pergalių pirmenybėse seriją, savąją pratęsdamas iki trijų paeiliui.

Sujaukė reikalus. Po septynioliktojo turo Gargždų ekipa buvo pasiekusi daugiausia pergalių – net 13, o įvarčių į savus vartus praleidusi mažiausiai lygoje – tik 15. Iki penktadienio rungtynių gargždiškiai LFF Pirmos lygos turnyro lentelėje žygiavo pirmi. Po pralaimėjimo trečioje vietoje esantiems „nevėžiečiams“ „Bangos“ vienuolikė smuktelėjo į antrąją vietą, lyderių poziciją užleisdama Panevėžio „Panevėžiui“.

Scenarijus pasikartojo. LFF Pirmos lygos pirmojo rato rungtynėse Kėdainių stadione Gargždų „Banga“ buvo kritusi rezultatu 0:1.

Kitos. Artimiausios Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkų rungtynės – kitą šeštadienį, rugsėjo 8 dieną. Namų stadione kėdainiečiai priims Trakų „Trakai B“ ekipą, kuri tarp 14 pirmenybėse dalyvaujančių ekipų užima 11 poziciją.

Vaizdo įraše – akimirka iš Kėdainių „Nevėžio“ rūbinės po pergalės prieš LFF Pirmos lygos lyderius – Gargždų „Bangą“:

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video