Po pertraukos suklupo kovoje su kupiškėnais

 Po pertraukos suklupo kovoje su kupiškėnais

Po kelias savaites Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmoje lygoje trukusios pertraukos praėjusios savaitės pabaigoje į kovas sugrįžta visos keturiolika pirmenybėse dalyvaujančių vienuolikių.

Pralaimėjo „sausai“. Antrąją pirmenybių dalį atidarė ir Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai. LFF Pirmos lygos penkioliktojo turo rungtynėse Išvykoje kėdainiečiai turėjo pripažinti Kupiškio „Kupiškio“ pranašumą rezultatu 0:4 (0:1).

Pirmajame susitikimo kėlinyje 44 minutę pasižymėjo ir aikštės šeimininkus į priekį išvedė „Kupiškio“ legionierius japonas Yudai Koike (1:0).

Du įvarčiai – afrikiečio sąskaitoje. Likusius tris įvarčius kupiškėnai pelnė antrajame kėlinyje. 76-ąją minutę įvartį į savo ir komandos sąskaitą įrašė legionierius iš Ganos Sheriff Mohammed (2:0). Dvigubu dubliu afrikietis Sh. Mohammed pasižymėjo jau 83-iąją minutę (3:0).

Įtvirtino. Galutinai FC „Kupiškio“ pergalę įtvirtino vienuolikės puolėjas Edgaras Stankevičius (4:0).

Smuktelėjo. Po nesėkmės išvykoje Kupiškio stadione Kėdainių „Nevėžis“ iš antrosios LFF Pirmos lygos turnyro lentelės pozicijos smuktelėjo žemyn. Šiuo metu kėdainiečiai ketvirtą–penktąją turnyro lentelės vietas dalijasi su DFK „Dainava“.

35 vs 22. „Nevėžiečiai“ yra sužaidę penkiolika rungtynių. Aštuonerios pasibaigė pergalėmis, trejos – nesėkmėmis, ketveriose buvo fiksuotos lygiosios.

Kitos – ir vėl svetur. Artimiausias LFF Pirmos lygos rungtynes Kėdainių „Nevėžio“ komanda rugpjūčio 11 d. žais išvykoje su FK „Pakruoju“.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video