Šėtos bendruomenės centras turi savo logotipą

 Šėtos bendruomenės centras turi savo logotipą

Jau penkiolika metų gyvuojantis, tačiau iki šiol jokio vizualinio identiteto neturėjęs Šėtos bendruomenės centras neseniai visai miestelio bendruomenei pristatė naują logotipą.

Jubiliejaus proga

„Nusprendėme sukurti logotipą 15-os metų veiklos proga, nes Šėtos bendruomenės centras buvo įregistruotas 2003 metais. Taip pat manome, jog logotipas – tai savotiškas raktas kuriant ryšį su bendruomene, ypač kai didžioji dauguma prisidėjo ir išrinko bendruomenės vizualinį identitetą“, – teigė bendruomenės centro pirmininkė Sandra Barzdienė. 

Rinkosi iš keturių variantų

Anot pašnekovės, maketus logotipams sukūrė buvusios šėtiškės Irmos Barzdaitės vyras airis Marcus Fearon.

Bendruomenės centro „Facebook“ paskyroje buvo pateikti keturi logotipų variantai. Atsižvelgiant į miestelio gyventojų išsakytą nuomonę buvo išrinktas vienas daugiausiai balsų surinkęs logotipas.

„Iš tiesų nesitikėjome tokio didelio žmonių aktyvumo, už tai ir dėkojame kiekvienam kuris išreiškė savo nuomonę. Taip pat esame labai dėkingi ir logotipo kūrėjui“, – džiaugėsi S. Barzdienė.

Nenutolo nuo simbolikos

Šėtos bendruomenės centro pirmininkės teigimu, kuriant bendruomenės centro vizualinį identitetą buvo norima nenutolti nuo Šėtos miestelio simbolių, todėl buvo pateikti du variantai, kuriuose pagrindinis akcentas – Šėtos miestelio bažnyčia, trečiajame  pavaizduota obelis su obuoliais, tik šiek tiek kitokia nei miestelio herbe, o ketvirtasis logotipas buvo nuotaikingas ir neutralus.

Socialiniame tinkle „Facebook“ bendruomenės centras ragino balsuoti miestelio gyventojus ir būti apdovanotiems. Tad net penkiems laimingiesiems atiteko puodeliai su naujuoju bendruomenės centro logotipu.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video