Finišavo rajono tinklinio pirmenybės (GALERIJA)

 Finišavo rajono tinklinio pirmenybės (GALERIJA)

Šeštadienį finišo tiesiąją pasiekė 2018 metų rajono tinklinio pirmenybės, kuriose varžėsi 6 komandos. Po vieno varžybų rato kovų, finaliniame ketverte dėl nugalėtojų vardų kovojo Josvainių „Autodalvita“, „Surviliškis“, „Laumetris“ ir „Atžalyno“ gimnazija.

Pirmenybių nugalėtojais tapo „Laumetrio“ tinklininkai. Už nugarų jiems liko josvainiečiai, o treti – surviliškiečiai. Turnyro nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais.

Nebuvo pamiršti ir geriausi finalinio ketverto komandų žaidėjai – Justas Gabrusėnas („Laumetris“), Mantas Valantinas (Josvainių „Autodalvita“), Haris Veliulis („Surviliškis“), Pijus Banys („Atžalynas“). Jiems taip pat atiteko rajono savivaldybės administracijos Sporto ir turizmo skyriaus įsteigti prizai.

Varžybų uždarymo ceremonijos metu čempionų komandos vadovai pakvietė buvusius oponentus dalyvauti jau tradicija tapusiame įmonės salės tinklinio turnyre „Laumetrio“ taurė.

„Dėkojame pirmenybių vykdytojams – Kėdainių tinklinio klubui, ir šios sporto šakos entuziastams, subūrusiems komandas. Už galimybę naudotis jų sporto bazėmis dėkojame salių šeimininkams – Kėdainių suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centrui bei Kėdainių sporto centrui. Jų dėka galėjome vykdyti pirmenybes, – kalbėjo šių organizatorius, rajono savivaldybės administracijos Sporto ir turizmo skyriaus vedėjas Gediminas Misius. – Vasarą mūsų krašto tinklininkams linkime pasivaržyti ne tik didžiajame tinklinyje, bet taip pat – įvairiuose pliažo tinklinio turnyruose. Ir, galbūt, rudenį, bendromis jėgomis subūrus pajėgią tinklinio komandą, mėginti startuoti šalies didžiojo tinklinio pirmenybėse.“

[#gallery=1371#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video