Kėdainiečių įvarčių lietus pajūryje paskandino „Koralą“

 Kėdainiečių įvarčių lietus pajūryje paskandino „Koralą“

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos ketvirtojo turo rungtynėse išvykoje, Klaipėdos dirbtinės dangos stadione, Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikė sutriuškino vietos „Koralo“ futbolininkus rezultatu 7:0 (4:0).

Ketveriukė – pirmajame kėlinyje. Pirmasis kėdainiečių įvartis uostamiesčio futbolininkų vartus perskrodė jau 13-ąją susitikimo minutę. Į priekį savo komandą išvedė rezultatyviausias šio sezono „Nevėžio“ ekipos žaidėjas, saugas Evaldas Kugys, kuris dubliu pasižymėjo dar kartą nuginkluodamas varžovų vartininką jau 21-ąją mačo minutę (2:0).

Vienuolikės saugas kėdainietis Aretas Gėgžna trečiąjį susitikimo įvartį pelnė 29-ąją minutę, o 31-ąją pirmąkart sezone prabilo „Nevėžio“ legionierių atstovas japonas Tohru Kobayashi (4:0).

[quote author=“Aut. past.“]7 įvarčius pelnęs Kėdainių „Nevėžio“ saugas Evaldas Kugys išlieka rezultatyviausiu šio LFF Pirmos lygos sezono, kuriame jau spėjo prasisukti keturi turai, futbolininku.[/quote]

Nepasigailėjo ir antrajame. Jau ir taip beviltiška aikštės šeimininkų – Klaipėdos „Koralo“ futbolininkų – situacija antrajame mačo kėlinyje nepaliovė blogėti.

Jo pabaigoje buvo paleisti dar trys taiklūs svečių ekipos žaidėjų smūgiai.

75-ąją minutę pasižymėjo „Nevėžio“ gynėjas Evaldas Petrėnas, 85-ąją dar vieną įvartį į savo komandos sąskaitą įrašė A. Gėgžna, o jau po dviejų minučių trečiąsyk „neprašovė“ E. Kugys (7:0).

Išlaiko poziciją. Kėdainių „Nevėžio“ saugas E. Kugys išlieka rezultatyviausiu šio LFF Pirmos lygos sezono, kuriame jau spėjo prasisukti keturi turai, futbolininku. Kėdainietis yra pelnęs 7 įvarčius.

Ketvirti. Su septyniais taškais – dviem pergalėmis, vieneriomis lygiosiomis ir viena nesėkme – Kėdainių vienuolikė LFF Pirmos lygos turnyro lentelėje užima ketvirtąją vietą.

Iššūkį mes žemaičiai. Šeštadienį, balandžio 21 dieną, 15 valandą FK „Nevėžis“ sugrįš į namų stadioną, kur penktojo turo rungtynėse susitiks su vienais šio sezono lyderių – Gargždų „Bangos“ futbolininkais.

[#gallery=1362#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video