Neįgaliųjų draugija minėjo Atvelykio šventę

 Neįgaliųjų draugija minėjo Atvelykio šventę

Geltonu kilimu žieduota.

Didžiuojas pievų žaluma.

Žemele, jeigu Tu žinotum,

Kaip mums brangi ir artima.

 

Saulutė vis ilgesniais spinduliais paliečia žemės nugarą. Pašildo pirmą pumpurą, gėlės žiedą išskleidžia. Pavasarėja. Grįžę paukščiai linksmina mus savo gražiomis giesmėmis.

Kėdainių rajono neįgaliųjų draugija pažymėjo Atvelykio šventę. Čia buvo jaučiama pavasario nuotaika. Susirinko daug negalią turinčių draugijos narių, kurie mėgsta dainą, poeziją bei nori pabūti kartu.

Pirmiausia, visus susirinkusius su pavasariu pasveikino draugijos pirmininkas Rimantas Dubosas, palinkėjęs sveikatos, geros nuotaikos, bendravimo.

Visus linksmino neįgaliųjų ansamblis „Gaja“, kuriam vadovauja Saulius Urbonas. Nestokojo plojimų ir neįgaliųjų draugijos literatų vadovė Celestina Rimavičienė, kuri skaitė savo kūrybos eiles ir dainavo savo kūrybos dainas.

Visus sušildė ir įkvėpė Beatos Kačenauskienės ir Petro Vyšniausko duetas. Puikiai pasirodė Kazimieras Daniūnas, Leokadija Mockienė, Vitalija Praskorienė ir daugelis mūsų nuostabių būrelių narių.

Baigiantis šventei, draugijos narė Daiva Sipavičienė paskaitė savo kūrybos eilėraštį, padėkojo susirinkusiems ir palinkėjo visiems geros nuotaikos, sveikatos, linksmumo, tolerancijos, pagarbos vieni kitiems, ir nepamiršti, kad žmoguje – pirmiausia Žmogus, o po to tik jo negalia.

Šventė praėjo puikiai, visi išsiskirstė su gera nuotaika. Šaunūs mūsų Kėdainių rajono neįgaliųjų draugijos žmonės. Sėkmės ir sveikatos Jiems.

 

 

Kėdainių rajono neįgaliųjų draugijos literatų būrelio vadovė Celestina Rimavičienė

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video