Kėdainietis V. Skibiniauskas – Lietuvos U-15 rinktinėje

 Kėdainietis V. Skibiniauskas – Lietuvos U-15 rinktinėje

Naujai suburta Lietuvos U-15 (2003 m. gimimo ir jaunesnių) futbolo rinktinė praėjusią savaitę viešėjo Gruzijoje, kur tarptautiniame futbolo turnyre jėgas išbandė su trimis bendraamžių komandomis. Lietuvos komanda sužaidė trejas rungtynes, iš kurių vienerias laimėjo, dvejas – pralaimėjo.

Lietuviai nusileido bendraamžiams iš Gruzijos (0:6) bei Turkijos (1:2), o paskutiniame turnyro išbandyme įveikė baltarusius (1:0).

„Galima sakyti, kad tai buvo U-15 rinktinės krikštas. Turėjome puikias sąlygas treniruotis. Mums nepavyko pirmosios rungtynės, bet kiekviename mače vis ėjome į priekį ir pelnytai nugalėjome Baltarusiją. Vaikinai tikrai stengėsi, bet pasitempti reikia daugelyje aspektų. Po naujųjų metų numatytos trys stovyklos, kur toliau vykdysime kandidatų peržiūrą ir stebėsime potencialius rinktinės žaidėjus“, – pasakojo penkiolikmečių rinktinės treneris Svajūnas Česnulis.

Į šalies rinktinę pateko ir kėdainietis saugas Vakaris Skibiniauskas, kuris šiuo metu mokosi ir treniruojasi Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video