Į Kėdainių areną sugrįžta moterų krepšinis

 Į Kėdainių areną sugrįžta moterų krepšinis

Kitą šeštadienį, lapkričio 11 dieną, ant Kėdainių arenos parketo išsirikiuos Lietuvos moterų krepšinio rinktinė. Iššūkį jai mes nacionalinė Vengrijos moterų krepšinio ekipa. Manto Šerniaus auklėtinių išbandymo kitą šeštadienį pradžia – 19 valandą. 

[quote author=“J. Liaudinskas“]Ar tu groji fleita? Ar darai gerą salto? Ar be klaidų mėtai iš vidurio? Gal žinai žiauriai gerą anekdotą? Iš vietos peršoki per Amberį?[/quote]

Tai bus atrankos į 2019 metų Europos moterų krepšinio čempionatą turnyras. Sužaidusios su vengrėmis, lietuvaitės stos į kovą išvykoje su Rusijos moterų krepšinio rinktine. Atrankos turnyro C grupėje rungtyniaujančių mūsiškių lauks ir albanių barjeras. Tiesa, iki jo laiko dar yra – šios dvi ekipos susitiks vasarį.

Į Europos moterų krepšinio čempionatą pateks visų aštuonių atrankos turnyro grupių nugalėtojos ir šešios geriausios antrąsias vietas užėmusios ekipos. Kelialapius be atrankos savo rankose jau turi latvės ir serbės.

Įėjimas į rungtynes su vengrėmis – nemokamas, o Lietuvos krepšinio federacija (LKF) žiūrovams padovanos net 400 krepšinio kamuolių. Negana to, organizatoriai kviečia visus drąsius ir turinčius, ką parodyti ar papasakoti, per minutės pertraukėles žengti ant parketo. 

„Galbūt niekas net nepagalvotų, kad minutės pertraukėlių metu galima bus tikėtis kažko kito, negu krepšinio šokėjų ir žaidimų sirgaliams. Tačiau šokėjų nebus. Minutės pertraukėlių metu mes leisime pasireikšti visiems norintiems. Visiems drąsiems. Visiems turintiems, ar galvojantiems, kad turi, ką parodyti. Parodyti per 50 sekundžių, mat 10 sekundžių paliekame įėjimui ir išėjimui iš aikštelės, – sako Justinas Liaudinskas, LKF rinkodaros vadovas. – Ar tu groji fleita? Ar darai gerą salto? Ar be klaidų mėtai iš vidurio? Gal žinai žiauriai gerą (bet trumpą) anekdotą? Iš vietos peršoki per Amberį? O gal gražiai nedarai nieko tas 50 sekundžių? Mums įdomus tavo, krepšinio sirgaliau, talentas ir drąsa. Ir mes esame pasiruošę suteikti tau parketą saviraiškai. Mums įdomu, ką moki. Ir mums dar įdomiau, kaip tokie pasirodymai, „ant atsarginių suolelio pasodinant šokėjas“,  gali „įsipaišyti į krepšinio renginį“.“

Norintieji pasireikšti gali brūkštelti laišką į justinas@lbbf.lt, papasakoti apie save, parašyti, ką galėtų nuveikti per tas 50 sekundžių. Jeigu nusiųsite dar ir vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas jūsų talentas, puiku – didėja šansai patekti tarp aštuonių laimingųjų, kurie pasirodys per moterų krepšinio rungtynes Kėdainių arenoje.

 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video