Čempionai „be penkių minučių“: laukia svarbiausias sezono mačas

 Čempionai „be penkių minučių“: laukia svarbiausias sezono mačas

„Trakų „TonyResort“ komanda – pajėgiausias varžovas, su kuriuo mums yra tekę susidurti šiame sezone“, – po lygiųjų 1:1 finalo serijoje iki dviejų pergalių „Natural Pharmaceuticals-Regionų krepšinio lygos“ (RKL) čempionato B divizione kalbėjo Kėdainių „SC-Nevėžio“ vyriausiasis treneris Kastytis Kundrotas.

Finalo seriją Vilainių sporto komplekso krepšinio salėje sėkmingiau pradėjo kėdainiečiai, antrojoje rungtynių pusėje palaužę svečius ir iškovoję pergalę rezultatu 82:73.

Atsakomosiose rungtynėse Trakuose rezultatu 63:55 triumfavo karingieji „TonyResort“ krepšininkai.

Šįvakar, 18 valandą Kėdainių arenoje vyks lemiamas šių komandų mūšis dėl RKL B diviziono čempionų vardo.

Primename, kad reguliarųjį 2016-2017 m. RKL B diviziono sezoną pradėjo 25 komandos, paskirstytos į 3 grupes – Aukštaitijos, Žemaitijos ir Vidurio Lietuvos. Kėdainių „SC-Nevėžis“ varžėsi Vidurio Lietuvos grupėje, Trakų „TonyResort“ rungtyniavo Aukštaitijos grupėje. Abi komandas pirmajame varžybų etape iškovojo po 20 pergalių, patyrė po 1 pralaimėjimą ir užėmė pirmas vietas savo grupėse.

Bet kuriuo atveju, abi komandos – tiek trakiškių, tiek kėdainiečių – pagal RKL nuostatus, kaip pirmąją ir antrąją vietas B divizione iškovojusios komandos, įgyja teisę kitą sezoną varžytis pajėgesniame, RKL A divizione.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video