Finalo seriją kėdainiečiai pradėjo pergalingai (foto)

 Finalo seriją kėdainiečiai pradėjo pergalingai (foto)

Ketvirtadienio vakarą pilnutėlėje Vilainių krepšinio salėje susirinkę aistruoliai stebėjo vieną gražiausių Kėdainių „SC-Nevėžis“ kovų šiame „Natural Pharmaceuticals-RKL“ sezone. Ne tik gražiausią, bet ir vieną svarbiausių – kėdainiečiai žengė milžinišką žingsnį Regionų krepšinio lygos B diviziono čempionų taurės link, namų aikštėje pirmojoje finalo serijos dvikovoje parklupę Trakų „TonyResort“ krepšininkus rezultatu 82:73 (15:20, 16:20, 23:13, 28:20).

Pirmose serijos iki 2 pergalių rungtynėse „SC-Nevėžį“ į priekį vedė Paulius Leščinskas (24 tšk.) ir Gediminas Butkus (22 tšk.)

Varžovus kėdainiečiai vijosi iki trečiojo kėlinio pabaigos, kuomet likus trims minutėms iki ketvirčio pabaigos, Pauliaus Leščinsko tritaškis išlygino rungtynių rezultatą – 49:49. Jau kitos atakos metu trakiškiai atsakė taikliu dvitaškiu – 49:51. Gedimino Butkaus baudos metimai išlygino rezultatą – 51:51, ir trakiškiai kėdainiečių jau nebepavijo.

„Sužaidėm vienas geriausių savo rungtynių sezone. Pirmame kėlinyje mūsų žaidėjai išėjo tarsi išsigandę, norėjo išsyk nokautuoti varžovą, daug žiūrovų buvo salėje, vaikinai jaudinosi, pirmus du kėlinius žaidė padrikai, kiekvienas sau. Per ilgąją pertrauką juos nuraminome, ir trečiajame kėlinyje į aikštę išėjo jau visai kitokia komanda. Šios rungtynės – vienareikšmiškai sunkiausios sezone. Tokių dar neturėjom. O ir priešininkas – pajėgiausias, su kuriuo teko susidurti sezone“, – po pergalės kalbėjo Kėdainių „SC-Nevėžio“ vyriausiasis treneris Kastytis Kundrotas.

Atsakomosios rungtynės Trakuose bus žaidžiamos balandžio 29 dieną, 14 val.

[#gallery=731#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video