„Bangai“ – antausis nuo „Nevėžio“ (papildyta trenerio komentaru ir nuotraukų galerija)

 „Bangai“ – antausis nuo „Nevėžio“ (papildyta trenerio komentaru ir nuotraukų galerija)

Šeštadienio vakarą Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos 26-ojo turo rungtynėse Kėdainių „Nevėžis“ namų stadione rezultatu 1:0 (0:0) įveikė Gargždų „Bangos“ vienuolikę ir vėl šoktelėjo į trečiąją pirmenybių lentelės poziciją. Pergalingą įvartį 70-ąją susitikimo minutę „Nevėžiui“ pelnė ekipos saugas, po keitimo į aikštę žengęs devyniolikmetis Rokas Mikuckis.

LFF Pirmos lygos turnyro lentelė po šeštadienio dvikovos Kėdainiuose.Kėdainių vienuolikės šio finišo tiesiojoje dar laukia akistatos su penkiais varžovais. Kitą šeštadienį, spalio 1 dieną išvykoje kėdainiečius sutiks Trakų „Trakų B“ vienuolikė, o po to seks trejos namų rungtynės su Alytaus DFK „Dainava“ (spalio 9 d,), Šilutės  „Šilute“ (spalio 16 d,) ir iš 18-ojo turo atkeltas mačas su Panevėžio „Panevėžiu“ (spalio 19 d.). Paskutiniame mače „Nevėžis“ varžysis su Kauno „Hegelmann Litauen“ laikinojoje sostinėje spalio 23 dieną. 

Intriga. Vyriausiojo Kėdainių „Nevėžio“ trenerio Vitalijaus Stankevičiaus teigimu, intriga lygoje išsilaikys iki paskutinių mačų. Sulig pasutiniosiomis varžybomis, ko gero, paaiškės ir rezultatyviausias lygos futbolininkas. Dėl snaiperio vardo jau nuo vidurvasario varžosi Kėdainių vienuolikės saugas Aretas Gėgžna ir Palangos „Palangos“ saugas Gvidas Juška. Šiuo metu abiejų žaidėjų sąskaitose yra po 22 įvarčius. A. Gėgžna yra realizavęs du 11 m baudinius, G. Juška – tris.

Pirmajame rezultatyviausių žaidėjų dešimtuke kitų kėdainiečių nėra.

[#gallery=466#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video