„Nevėžis“ eliminavo uteniškius iš kovos dėl LFF taurės (su fotogalerija)

 „Nevėžis“ eliminavo uteniškius iš kovos dėl LFF taurės (su fotogalerija)

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės III etapo varžybose Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkai, savų žiūrovų akivaizdoje iškovoję triuškinamą pergalę 2:0 (1:0) prieš Utenos „Utenį“, toliau tęsia žygį apdovanojimų link.

Primename, kad Utenos „Utenis“ rungtyniauja aukščiausioje Lietuvos futbolo federacijos (LFF) lygoje – A lygoje, o pralaimėję Kėdainiuose uteniškiai kovą dėl LFF taurės medalių pabaigė.

[quote author=“Vitalijus Stankevičius“]Džiugu tai, kad prie mūsų vartų „Uteniui“ nepavyko sukurti šimtaprocentinių progų.[/quote]

Besibaigiant pirmajam mačo kėliniui, tolimu smūgiu kėdainiečius į priekį išvedė „Nevėžio“ puolėjas Modestas Atmanavičius, o antrajame kėlinyje tolimu smūgiu pasižymėjo ekipos gynėjas Evaldas Petrėnas.

FK „Nevėžio“ vyriausiasis treneris Vitalijus Stankevičius po pergalės sakė, kad pergalę rungtynėse su Utenos „Utenio“ vienuolike lėmė jo treniruojamos ekipos futbolininkų nusiteikimas.

„Pergalę lėmė nusiteikimas. Nors ir buvo nelengva, vyrai gerai sukovojo. Labai sudėtinga buvo rungtynių pradžia. Prie savo vartų darėme klaidas, bet viską, ką planavome, pavyko sėkmingai įgyvendinti.

Pamažu įsibėgėjome, pirmame kėliny įmušėme pirmąjį įvartį. Antrasis kėlinys parodė, kad judame nebloga linkme: ne tik įmušėme antrąjį įvartį, bet ir susikūrėme daugiau progų.

Džiugu tai, kad prie mūsų vartų „Uteniui“ nepavyko sukurti šimtaprocentinių progų. Noriu pagirti savo auklėtinius.“

[#gallery=297#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video