Labdaros vakarą – dėmesys „Saulutės“ globotiniams

 Labdaros vakarą – dėmesys „Saulutės“ globotiniams

Vakar Kėdainių daugiakultūriame centre vyko labdaringas renginys, kurio metu surinktos lėšos bus skiriamos Kėdainių vaikų globos namų „Saulutė“ auklėtinių, socialinę atskirtį patiriančių laikino apgyvendinimo namų motinos ir vaikams, dienos centrą lankančių vaikų sveikatingumo ir sporto aikštelių įrengimui bei kitoms priemonėms įsigyti.

Renginio organizatorius Vaidotas Avižius teigė, jog su „Saulutės“ globos namais draugauja jau daugiau nei dvejus metus, o pabendravęs su įstaigos direktore Sandra Sagatiene nusprendė, kad atšilus orams vaikams reikėtų daugiau laiko praleisti gryname ore, tačiau tam reikalinga atitinkama įranga, kuri suteiktų galimybę sportuoti ir kitaip linksmai leisti laiką.

„Iš surinktų lėšų sieksime pagerinti šios įstaigos gyventojų gyvenimo sąlygas ir suteikti jiems daugiau džiaugsmo. „Saulutėje“ augantys vaikai visko turi pakankamai, tačiau dėmesio, supratimo, paramos ir pagalbos jiems niekada nebus per daug“, – tikino V. Avižius.

Labdaringame vakare sulaukta ir garbingų svečių, kurie taip pat prisidėjo prie vaikų norų išsipildymo. Į renginį atvyko Olimpinių žaidynių čempionas, rekordininkas Virgilijus Alekna bei žinoma Lietuvos žurnalistė, TV laidų vedėja, labdaros ir paramos fondo „Bėdų turgus“ įkūrėja Edita Mildažytė.

Daugiau apie labdaros vakarą skaitykite antradienio ,,Rinkos aikštės” numeryje.

[#gallery=208#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video