Janušavoje smurtavo neblaivus vyras: teko įsikišti policijos pareigūnams

 Janušavoje smurtavo neblaivus vyras: teko įsikišti policijos pareigūnams

Asociatyvi BNS Juliaus Kalinsko nuotr.

Šeštadienį Kėdainiuose policijos pareigūnai skubėjo gelbėti moterį, prieš kurią ranką pakėlė vyras. Pareigūnams atvykus paaiškėjo, kad tiek smurtautojas, tiek moteris yra neblaivūs.

Apie 23.00 val. Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo, kad Kėdainių rajono Janušavos kaime neblaivus 51-erių metų vyras smurtavo prieš taip pat neblaivią 49-erių metų moterį.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai patikrino jų blaivumą. Į alkotesterį vyras pripūtė 2,65 promilės, smurtautojo auka įpūtė 1,26 promilės.

Abiem asmenims įteikti šaukimai atvykti į Kėdainių rajono policijos komisariatą

LR Baudžiamojo kodekso 140-ajame straipsnyje „Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas“ numatyta, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas sukėlė žmogui fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Tas, kas šio straipsnio 1 dalyje nurodytą veiką padarė savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video