Spalio 22-osios astrologinė prognozė: nežarstykite tuščių pažadų

 Spalio 22-osios astrologinė prognozė: nežarstykite tuščių pažadų

Piqsels.com nuotr.

AVINAS. Šeimos, partnerio reikalai pasiglemš visą jūsų dėmesį. Jeigu pernelyg į juos velsitės, galite likti kalčiausi, kai nepataikysite su savo patarimais ir perspėjimais. Ir netgi tuo atveju, jei pataikysite tiesiai į dešimtuką.

JAUTIS. Šiandien galimi dideli emociniai ir informaciniai krūviai. Nusimato įvairūs susitikimai, susitarimai. Daug bendrausite telefonu, internetu. Galite tikėtis įdomių patarimų, naujienų.

DVYNIAI. Ši diena gana palanki darbui, verslui. Regis, daug galvosite apie finansinius, turtinius interesus. Tik labai svarbius, stambius sandorius vertėtų dar apsvarstyti. Subrandinti, o ne avantiūristiniai siekiai atneš naudos.

VĖŽYS. Regis, jūsų vidinė emocinė pusiausvyra yra gana trapi. Pažvelgę į gyvenimą kaip į žaidimą, suprasite, kad kai kurios jūsų problemos yra išpūstos. Savo energiją ir lėšas naudokite tikslingai, nesiblaškydami.

LIŪTAS. Ši diena bus kupina neaiškumų ir keistų nuojautų. Turbūt gyvensite prisiminimais ir svajonėmis. Pravartu ramiai apsvarstyti asmeninius santykius, pareflektuoti.

MERGELĖ. Šiandien savo vertę parodys draugiški ryšiai, kolektyvinis faktorius. Kažkieno tarpininkavimas, palaikymas gali išgelbėti jus nuo nemalonaus posūkio. Regis, naudingai praleisite ir laisvą laiką.

SVARSTYKLĖS. Galite patirti emocinę įtampą dėl įstrigusių nelengvų įsipareigojimų. Svarbūs bus savo vertės, kompetencijos įtvirtinimo klausimai. Šiek tiek kantrybės ir jums tai pavyks.

SKORPIONAS. Nelabai suprasdami savo galimybes, galite pradėti kažką keisti. Tikriausiai pasižymėsite dvasiniu, kūrybiniu pakilimu. Vis dėlto naujovėms dar ne metas. Subrandinkite jas.

ŠAULYS. Regis, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, mokėti mokesčius, atiduoti skolas ar pasistengti jas atgauti, jei esate paskolinę kitiems. Neapsiribokite vien reikalais, skirkite dalelę savo laiko jus mylintiems.

OŽIARAGIS. Jūsų nuotaika šiandien labai priklausys nuo santykių su antrąja puse ir dalykiniais partneriais. Jeigu tarpininkaujate, labai svarbu nepavesti klientų, nežarstyti tuščių pažadų.

VANDENIS. Gali paaiškėti bendradarbiavimo, tarpininkavimo siekimo ar jo nutraukimo motyvai. Sveika logika padės rasti išeitį iš bet kokios situacijos. Turbūt susidomėste racionalia mityba, dieta, sveikatos stiprinimu.

ŽUVYS. Meilė, grožis, vaikai bus itin aktualios temos. Galite gauti pakvietimą į pobūvį, renginį, kuris pareikalaus išlaidų įvaizdžiui bei dovanoms. Daug duosite, tačiau daug ir patys gausite.

Spalio 22-oji – Tarptautinė mikčiojimo supratimo diena.

Spalio dvidešimt antroji – 296-oji metų diena (antroji 43-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 70 dienų.

Savo vardadienius šiandien švenčia Aliodija, Donatas, Mingedė, Viltaras;

rytoj: Doloresa, Lolita, Odilija, Ramvyda, Ramvydas, Ramvydė, Sanginas;

poryt: Audra, Daubara, Daubaras, Daubarė, Dauga, Daugailas, Daugė, Gilbertas, Rapolas, Švitrigailė.

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 08.01, leidžiasi 18.05. Dienos ilgumas – 10.04.

Šiandien – šeštoji Mėnulio pilnaties diena.

Saulė Svarstyklių ženkle.

Protingos mintys:

Paprasti dalykai – ypatingiausi, bet tik išminčiai sugeba juos pamatyti. (Paulo Coelho)

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video