Svetimi vos nesušaudė, kad savi dabar teistų?

 Svetimi vos nesušaudė, kad savi dabar teistų?

Nijolė Naujokienė.

Mūsų valdžia tyli, kai Ramanauskas-Greitai žada rusiškus kanalus žiūrinčius tautiečius šaudyti. O gal net kamputyje „tarp savų“ džiaugsmingai rankas trina?

Negana to, vienos „teisingos“ partijos vadas ramiai ir su džiaugsminga šypsena klausosi vieno Lietuvos televizijos ale veido Ramanausko-Greitai išvedžiojimų, kad reikia šaudyti visus, kurie žiūri rusiškus filmus… Tik va jam neaišku, ar prieš šaudant tėvus, vaikus reikia atimti iš šeimos ar ne?

O kad seimūnas ir ministeris L. Kasčiūnas „pamiršo“ paminėti, jog priklausė neonacistinei organizacijai – nieko, tiesa? Jis gali tai daryti. Jam leidžiama tai „netyčia“ pamiršti!

Ir ką? Ir nieko. Pasaulis jau pasibaisėjęs nuo tokių kliedesių, skleidžiamų per mūsų TV, o mūsų valdžia tyli…

VRK pašalino Danuką Arlauską iš rinkimų, nes jis, atseit, nenurodė bendradarbiavęs su KGB.

Bet jei D. Arlauskas būtų parašęs, kad bendradarbiavo su KGB, tai būtų melavęs. Jis nebendradarbiavo, o iki 1989 metų oficialiai dirbo etatiniu KGB darbuotoju. Ir tai visur nurodo.

Dar 1989 metais pasitraukė iš šios struktūros ir padėjo nepriklausomybę atgavusiai Lietuvai kurti savo saugumo struktūras.

Už tai buvusiųjų buvo nuteistas sušaudyti.

Dabar jį kala prie kryžiaus savi. Tie, kurie galbūt patys yra KGB sąrašuose ir net valdžioje, bet to jie neviešina. Jie gali sau tai leisti, nes, tikėtina, yra valdžios dalis.

Kol nepaviešinti KGB sąrašai, tol mes nežinome, kas bendradarbiavo su KGB, kas buvo tie tikrieji „stukačiai“, galbūt ir šiandien organizuojantys valdžios darbą.

D. Arlauskas galėjo daugelį metų vadovauti didžiulei Verslo darbdavių konfederacijai Lietuvoje ir nieko. Viskas gerai. O kai pasuko į politiką „ne su ta“ partija – blogai.

Akivaizdu, VRK tik dar kartą parodė, kad tarnauja valdantiesiems, o ne tiesos ieško.

D. Arlauskas jau kreipėsi į Lietuvos teisines institucijas dėl jo pašalinimo iš kandidatų į LR Seimą sąrašų.

Belieka tik laukti rezultatų. O ten, žiūrėk, ir rinkimai baigsis.

Ar mes galime tylėti? Juk dvigubi standartai akis bado…

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video