Gelbėti sukniubusio paauglio skubėjo dvi medikų brigados

 Gelbėti sukniubusio paauglio skubėjo dvi medikų brigados

Medikai skubią pagalbą 16-os metų jaunuoliui teikė vietoje, po to šis nedelsiant buvo užkeltas ant neštuvų ir skubiai išgabentas į Kėdainių ligoninės Skubiosios pagalbos-priėmimo skyrių./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Šeštadienio pavakarę dvi greitosios medicinos pagalbos medikų brigados skubėjo gelbėti daugiafunkciame sporto aikštyne sukniubusio paauglio. Suteikus pagalbą vietoje, jaunuolis skubiai išgabentas į gydymo įstaigą.

Gulėjo sukniubęs

Bendrąjį pagalbos centrą pranešimas apie Kėdainių miesto Chemikų gatvėje esančio daugiafunkcio sporto aikštyne sukniubusį jaunuolį pasiekė po 17 valandos.

Pranešta, kad jaunuolis guli ant daugiafunkcio pastato grindų, yra nesąmoningas, kraujuoja.

Į įvykio vietą su garso ir šviesos signalais jaunuolio gelbėti pasiųsti du greitosios medicinos pagalbos medikų ekipažai.

Atskubėjusius medikus netoli baseino pasitiko Viešosios tvarkos skyriaus specialistai. Jie nurodė, kurioje vietoje reikalinga pagalba ir palydėjo medikus./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Teikė pagalbą vietoje

Atskubėjusius medikus netoli baseino pasitiko Viešosios tvarkos skyriaus specialistai. Jie nurodė, kurioje vietoje reikalinga pagalba ir lydėjo medikus. Medikai bėgte nubėgo iki stoginės, kur netoli suoliukų ant grindų rastas gulintis jaunas žmogus. 

Jie skubią pagalbą 16-os metų jaunuoliui teikė vietoje, po to šis nedelsiant buvo užkeltas ant neštuvų  ir skubiai išgabentas į Kėdainių ligoninės Skubiosios pagalbos-priėmimo skyrių.

Aiškėja, kad viešoje vietoje jaunuolių kompanija linksminosi vartodama alkoholinius bei energetinius gėrimus.

Aut. past.

Linksminosi jaunuolių kompanija

Aiškėja, kad viešoje vietoje jaunuolių kompanija linksminosi vartodama alkoholinius bei energetinius gėrimus.

Įtariama, kad jaunuolis galėjo padauginti svaigiųjų gėrimų ir krito bei susižeidė. 

Į įvykio vietą su garso ir šviesos signalais jaunuolio gelbėti pasiųsti du greitosios medicinos pagalbos medikų ekipažai./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Pagalbą jam iškvietė jo pasigedę ir per draugus buvimo vietą išsiaiškinę bei patys atskubėję artimieji.

Vaikinui į pagalbą suskubo ir mieste patruliavę Viešosios tvarkos skyriaus specialistai. Tądien jiems teko tramdyti ir per daug neatsakingai miesto gimtadienį šventusius asmenis, užtikrinti viešąją tvarką.

Daugiau rimtesnių incidentų šventės metu išvengta.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video