Sutrikus vairuotojo sveikatai automobilis tapo nevaldomas

 Sutrikus vairuotojo sveikatai automobilis tapo nevaldomas

Atvykę medikai nustatė, kad pusamžiam vyrui išties negerai su sveikata – kraujospūdis buvo toks didelis, kad kilo realus pavojus žmogaus gyvybei./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Penktadienio vakarą miesto Kauno gatvėje įvyko eismo įvykis, kurio metu susidūrė keletas transporto priemonių. Į ligoninę išvežtas vienas žmogus. Pirminiais duomenimis, eismo įvykis įvyko, kai vienas automobilis tapo nevaldomas sutrikus vairuotojo sveikatai.

Manė, jog buvo neblaivus

Eismo įvykis įvyko po 17 valandos vakaro.

Pirminiais duomenimis, lengvasis automobilis „Toyota“ gatve važiavo nesaugiai ir apgadino kitus gatve važiuojančius automobilius 

Įvykio dalyviai paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą.

Žmonės pamanė, jog avariją sukėlęs vyresnio amžiaus vairuotojas buvo neblaivus.

Iškvietė medikus

Pirminiais duomenimis, eismo įvykis įvyko, kai vienas automobilis tapo nevaldomas sutrikus vairuotojo sveikatai./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Į įvykio vietą nedelsiant iškviesti policijos pareigūnai. Atvykę jie pastebėjo, kad vairuotojas yra labai sutrikęs.

Patikrinus vairuotojo blaivumą paaiškėjo, kad jis visiškai blaivus. Tuomet pareigūnai suprato, jog sutrikusi vairuotojo sveikata.

Į įvykio vietą buvo pasiųsti greitosios medicinos pagalbos medikai.

Išvežė į ligoninę

Atvykę medikai nustatė, kad pusamžiam vyrui išties negerai su sveikata – kraujospūdis buvo toks didelis, kad kilo realus pavojus žmogaus gyvybei.

Medikai vyrą išvežė į ligoninę.

Įvykio dalyviai paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą. Žmonės pamanė, jog avariją sukėlęs vyresnio amžiaus vairuotojas buvo neblaivus.

Aut. past.

Važiavo keistai

Tiek nukentėjusieji, tiek įvykio liudininkai pasakojo, kad vyro vairuojama „Toyota“ blaškėsi po kelią, kliudė kelis automobilius.

Pats vairuotojas iki atvykstant pareigūnams ir medikams gulėjo šalikelėje ant žolės.

Įvykį tiria Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai.

1 Komentaras

  • Dėl sveikatos….kaž kas įdomaus…gal ir taip…., bet , kad šis vairuotojas pažeidė eimo taisykles ir ‘atidarė’ trečią eismo juostą, …..o dar stovėjo krovininė mašina ir jam sunku buvo pravažiuoti….nes eismui nuo Kauno g. ir iš Šėtos g. degė raudonas šviesoforas, o nuo miesto pusės – žalias…ir šis automobilis teisiog lenkė mus visus stovinčius ir laukiančius užsidegant žalio šviesoforo, kad galėtume važiuoti ar į dešinę, ar tiesiai…….tokių „krutų’ yra ne mažai….. vat ir neprasilenkė su tais , kurie važiavo nuo tilto ir suko į kairę….

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video