Kėdainių rajone susidūrė automobiliai: du žmonės išvežti į ligoninę (PAPILDYTA, FOTOGALERIJA)

 Kėdainių rajone susidūrė automobiliai: du žmonės išvežti į ligoninę (PAPILDYTA, FOTOGALERIJA)

Pirmadienį popiet Kėdainių rajone susidūrė du lengvieji automobiliai, 2 žmonės išvežti į ligoninę. /Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Pirmadienį popiet Kėdainių rajone susidūrė du lengvieji automobiliai, 2 žmonės išvežti į ligoninę. Laimei, žmonės stipriau nenukentėjo ir po apžiūros išleisti gydytis ambulatoriškai.

Tėškėsi į galą

Eismo įvykis įvyko po 14 val. Urnėžių kaimo ribose, kelyje Jonava–Kėdainiai–Šeduva. 

Pirminiais duomenimis, jaunos vairuotojos vairuojamas nedidukas automobilis „Volkswagen“ rėžėsi į BMW galą, kuriuo važiavo du žmonės – jauna moteris ir vyras.

Apie įvykį nedelsiant buvo informuotas Bendrasis pagalbos centras. Į įvykio vietą pasiųsti policijos pareigūnai ir 2 greitosios medicinos pagalbos medikų ekipažai -–iš Pelėdnagių ir Kėdainių.

Į įvykio vietą atskubėję medikai apžiūrėjo eismo įvykio dalyvius. BMW ekipažą nutarta nugabenti į Kėdainių ligoninės skubiosios pagalbos-priėmimo skyrių. 

Tuo metu kito automobilio vairuotoja į gydymo įstaigą vykti atsisakė, jauna moteris skundėsi tik dideliu išgąsčiu.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai išsiaiškino, kad eismo įvykis įvyko, kuomet BMW stabdė kelyje ir ketino sukti į kairę, į degalinę, tuomet „Volkswagen“’ ir rėžėsi į jo galą. Jauna vairuotoja per vėlai pastebėjo kliūtį ir apgailestavo dėl savo klaidos.

PAPILDYTA

Galėjo baigtis blogiau

Su „Rinkos aikšte“ kitą dieną po įvykio susisiekę nukentėjusieji papasakojo, kad viskas galėjo baigtis daug baisiau.

BMW vairavusi moteris pasidalijo savo išgyvenimais. Ji pasakojo, kad buvo sustojusi kelyje, praleido priešpriešais atvažiuojančius automobilius ir ruošėsi sukti, kuomet į jų automobilio galą rėžėsi kitas automobilis.

„Mes metėmės į priešingą eismo juostą, kuria važiavo sunkvežimis. Jis būtų mus sutraiškęs, mes būtume palindę po juo, bet mano draugas griebė vairą ir nusuko jį į kitą pusę. Viskas galėjo baigtis daug blogiau.

Dabar tik sumušimai, patempimai, skausmai įvairūs, stresas, bet lūžių išvengta. Nors tiek gerai, bet čia toks atsitiktinumas, kad kelios sekundės viską lėmė. Dar ir dabar negalime atsigauti.

Mūsų mašina sudaužyta. Tvarkyti turbūt nebeapsimokės. Laimei, mes gyvi likome“,  – atsiduso nukentėjusioji.

Eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs, rimtesnės medikų pagalbos jiems neprireikė. Avarijos aplinkybes tikslina Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai.

Pareigūnai ragina vairuotojus būti atidesniais, laikytis saugaus atstumo bei linki saugių kelionių!

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video