Rajone mažėja ir gimimų, ir mirčių

 Rajone mažėja ir gimimų, ir mirčių

BNS Juliaus Kalinsko nuotr.

Danguolė Barauskienė

Rugsėjo mėnesį Kėdainių rajone gimė mažiau vaikų, lyginant su pernai metų tuo pačiu laikotarpiu.

Šį rugsėjį užregistruoti 36 naujagimiai, iš jų 6 – užsienio valstybėse, kurie vėliau buvo įtraukti į apskaitą Lietuvoje.

Pernai per tą patį mėnesį pasaulį išvydo 45 mažyliai, iš jų 2 – svečiose šalyse. Džiugu, kad net 29 atvejais sumažėjo mirčių skaičius. Rugsėjo mėnesį Kėdainių rajone į Amžinybę išlydėjome 58 rajono gyventojus. Praėjusių metų rugsėjį netekome 87 žmonių, iš jų 1 mirė užsienio šalyje.

Šiek tiek padidėjo santuokų skaičius. Šį rugsėjį rajone susituokė devyniomis poromis daugiau negu pernai per tą patį laikotarpį – 33, iš jų 2 – užsienio valstybėse. Pernai rugsėjį aukso žiedus sumainė 24 poros, iš jų 1 – užsienyje.

Ištuokų skaičius išliko lygiai toks pats. Šį rugsėjį skirtingais keliais pasuko 12 porų, iš jų 1 – užsienio šalyje. Pernai tuo pačiu laikotarpiu taip pat subyrėjo 12 santuokų.

Be šios statistikos rajono Civilinės metrikacijos ir archyvo skyriuje rugsėjo mėnesį buvo atlikti 9 civilinės būklės aktų pa pildymų bei pakeitimų įrašai, o pernai per tą patį laikotarpį – 10.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video