Iš startuolio – į vienus iš geriausių Lietuvoje

 Iš startuolio – į vienus iš geriausių Lietuvoje

UAB „Transmaksas“ kolektyvas.

UAB „Transmaksas“ – Kėdainiuose įsikūrusi logistikos paslaugas teikianti įmonė, visai neseniai atšventė savo 2-ąjį gimtadienį. Įmonės direktorius Gediminas Usonis džiaugiasi, jog įmonė per dvejus savo gyvavimo metus įvykdė visus užsibrėžtus tikslus ir toliau sparčiai juda į priekį.

Įmonė savo veiklą pradėjo 2019 m. rugpjūčio 5 d. Gediminas prisimena, kad ilgai dvejojo, svarstė ir analizavo visus pliusus ir minusus dėl „Transmakso“ įkūrimo. Tačiau sulaukęs didžiulio palaikymo iš šeimos, buvusių kolegų ir klientų, su kuriais teko dirbti ankstesniame darbe, visgi apsisprendė surizikuoti, ir dabar visiškai nesigaili priėmęs tokį sprendimą.

Kodėl „Transmaksas“?

Subūrus stiprią ir profesionalią darbuotojų komandą, reikėjo ir stipraus įmonės pavadinimo. Pavadinimas „Transmaksas“ reiškia, kad šioje logistikos paslaugas teikiančioje įmonėje dirba profesionalūs darbuotojai, transporto srityje siekiantys MAKSIMUMO.

Kolektyvo bendrai išsikelta misija – teikti profesionalias krovinių pervežimo paslaugas savo klientams ir būti ilgalaikiu bei patikimu partneriu vežėjams. Vizija – tapti nuolatos augančia ir pervežimo procesus tobulinančia kompanija.

Dveji metai tobulėjimo

Pirmieji įmonės metai buvo sunkūs ir pilni iššūkių. Tačiau per antruosius metus įmonė smarkiai patobulėjo: praplėtė savo kolektyvą, taip pat vežėjų ir klientų ratą.

Nuo 2020 iki 2021 m. įmonės apyvarta padidėjo 27 proc., o pelnas – net 46 proc. Didžioji pelno dalis buvo panaudota plėtrai ir kasdienės įmonės veiklos tobulinimui.

Siekdama didinti žinomumą ir sparčiau vystyti verslą, šiemet įmonė tapo Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų nare, taip pat įsigijo nuosavą transportą ir tokiu būdu praplėtė savo veiklą. Dabar „Transmaksas“ yra ne tik ekspedijavimo įmonė, bet kartu ir vežėjai.

Pagal „Credit Info“ kriterijus 2021-aisiais „Transmaksas“ pelnė vardą „Stipriausi Lietuvoje 2021“ ir pateko į stipriausių šalies įmonių sąrašą.

Tačiau Gediminas Usonis labiausiai džiaugiasi tuo, jog šiais metais įmonė pagal Rekvizitai.lt kriterijus pateko net į TOP21 įmonių sąrašą, į kurį gali patekti tik 7 proc. visų įmonių Lietuvoje.

Ateities planai

Įmonė, pagavusi tokį pagreitį, ir toliau nori augti bei tobulėti.

Artimiausiu metu planuojama plėsti žmogiškuosius išteklius įmonės viduje, taip pat įsigyti daugiau transporto, plėsti klientų ir vežėjų ratą bei investuoti į įmonės darbo efektyvumo didinimą, skaitmeninių darbo sistemų diegimą.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video