Medikams – dovanos iš mobiliojo ryšio operatorių

 Medikams – dovanos iš mobiliojo ryšio operatorių

Mobiliojo ryšio operatoriai Lietuvoje solidarizuojasi ir medicinos personalui siūlo nuolaidų paketus. Prie tokio tipo padėkos medikams prisijungė „Tele2“ ir „Bitė“.

Neribotas internetas

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ atsidėkodamas medikų bendruomenei už sunkų, bet itin reikšmingą darbą kovojant su koronaviruso plitimu šalyje, dovanoja neribotą internetą trims mėnesiams.

„Esame dėkingi visai Lietuvos medikų bendruomenei, kuri negailėdama jėgų, be pertraukų dirba tam, kad Lietuvos gyventojai jaustųsi saugūs. Vertiname jūsų pasiaukojimą bei puikiai suprantame, koks svarbus jums šiuo metu yra ryšys su namuose likusiais artimaisiais, todėl norime suteikti jums galimybę su jais bendrauti nevaržomai“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Ši paslauga bus automatiškai įjungta ligoninėms ir poliklinikoms, su kuriomis „Tele2“ turi partnerystės sutartis. Apie paslaugos galiojimo pradžią klientai bus informuoti trumpąja SMS žinute.

Medikams, turintiems privačius numerius, suvedus savo licencijos numerį dovaną galima atsiimti vieno mygtuko paspaudimu čia: https://tele2.lt/privatiems/medikams arba čia: www.pildyk.lt/medikams 

Nemokamas ryšys

Tuo tarpu „Bitė Lietuva“ tris mėnesiu medikams nemokamai teiks ryšio paslaugas. Kartu su partneriu įmonė ruošia ir papildomų nuolaidų medicinos personalui. Nemokamos ryšio paslaugos taikomos tiek ligoninėms ir poliklinikoms, tiek medikams privačiai. 

„Pasaulis susiduria su neregėta krize, o tos krizės smaigalyje – medikai. Norime jiems padėti. Parengėme priemonių planą, kurios palies šiandien bene jautriausią visuomenės grupę – gelbstinčius mūsų sveikatą ir gyvybę. Šis planas tiesiogiai palies dešimtis ligoninių ir poliklinikų, taip pat mūsų klientus gydytojus ir slaugytojus asmeniškai“, – teigia Pranas Kuisys, „Bitė Lietuva“ vykdomasis direktorius.

Norėdami gauti nemokamas paslaugas, gydytojai ir slaugytojai  turėtų atsiųsti telefonu darytą darbo pažymėjimo nuotrauką ir asmeninį „Bitės“ telefono numerį el. paštu medikams@bite.lt ir „Bitė“ padengs jų sąskaitas už ryšio paslaugas. Darbo pažymėjime turėtų matytis Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos išduotas spaudo numeris.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video