Mūsų rajone – savo srities profesionalai, neapleidžiantys pozicijų šalies rinkoje

 Mūsų rajone – savo srities profesionalai, neapleidžiantys pozicijų šalies rinkoje

UAB „LINĖJA Transport“ 2018-ųjų pradžioje išsikėlė aukštus tikslus. Nepraėjus nei metams, įmonės veiklos rezultatai buvo pažymėti nacionaliniu mastu. Portalas Rekvizitai.lt logistikos paslaugas teikiančią kompaniją apdovanojo Verslo stabilumo įvertinimu.

UAB „LINĖJA Transport“ kolektyvas. Įmonės archyvo nuotr. Portalas Rekvizitai.lt pažymi įmonės ekonominį verslo stabilumą ir patikimumą. Lietuvoje tokius aukštus atrankos kriterijus atitinka tik 6 įmonės iš 100, todėl tikėtina, kad ši įmonė ateityje išliks stabili ir gebės vykdyti savo finansinius įsipareigojimus. Rekvizitai.lt pranešimu „LINĖJA Transport“ plėtoja skaidrų verslą, puoselėja įmonės finansinę reputaciją, konkurencingumą, atsakomybę ir pagarbą savo verslo aplinkai.

Pakalbinus įmonės direktorių Gediminą Norkų išsiaiškinome, kas lėmė tokią sėkmę. „Šie metai buvo ypatingi. Augo klientų skaičius, didėjo ir įmonės apyvarta. Džiaugiamės, kad savo klientams papildomai galėjome pasiūlyti Vokietijos ir Prancuzijos kryptis. Taip pat mums augti padėjo padidėjęs kolektyvas – sausį pradėjome su 32, o dabar darbus atliekame jau su 40-ies profesionalų komanda. Mūsų prioritetuose yra nuolatinis darbuotojų tobulėjimas. Didelė dalis jų šiemet dalyvavo mokymuose, 2 darbuotojai jau baigė ekspeditorių asociacijos organizuotus mokymus tarptautiniam FIATA diplomui gauti. Dar du kolegos šiuos mokymus pradeda šį lapkritį,“ – metų pasiekimais dalinasi G. Norkus. 

Be pastebimo įmonės aktyvumo, remiant visuomeninius rajone vykstančius renginius, savo biuro aplinkos puoselėjimo ir kitų iniciatyvų, UAB „LINĖJA Transport“ pasiekė savo keltus metinius tikslus dar nepasibaigus kalendoriniams metams. Įmonės vadovai prasitaria apie 2019-ųjų siekiamybes. „Turėjome administracijos susitikimą, kurio metu preliminariai įvardinome ateinančių metų tikslus. Pirmiausia, norime augti ne mažiau nei 20 procentų, lyginant su šiais metais. Užsakymų kiekis vis auga, o tai suvaldyti gali padėti tik didesnė komanda, todėl sieksime perkopti 50 darbuotojų skaičių. Kalbant apie tarptautinius įmonės pervežimus, sieksime, kad per 2019-uosius metus Vakarų Europoje turėtume 50 nuolat dirbančių vilkikų“, – pasakoja direktorius Gediminas Norkus.

UAB „LINĖJA Transport“ portalo Rekvizitai.lt įvertinta tris kartus iš eilės: 2016-aisiais, 2017-aisiais ir 2018-aisiais metais. Įmonė save ir toliau pristatys su šūkiu – „Profesionalumas veža“. 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video