Ką galite padaryti, kad jūsų senas automobilis atsinaujintų?

 Ką galite padaryti, kad jūsų senas automobilis atsinaujintų?

Senesni automobiliai gal ir nėra tokie modernūs ir daugelyje sričių pažengę, tačiau tai dar nereiškia, kad jame negalite jaustis gerai. Naujumo pojūtį į savo seno modelio automobilį galite atnešti su tam tikrais daiktais, kuriuos tereikia pakeisti naujesniais.

Net paprasčiausia automobilio priežiūra – jei tai darote kruopščiai ir preciziškai – gali pakeisti automobilio eksploatavimo patirtį. Taip, net ir naujo modelio automobiliai, jei jie apšnerkšti viduje ir purvini išorėje, nebus tokie patrauklūs ir nesinorės į juos lipti.

Ką jums reikia daryti, tai reguliariai apsilankyti plovykloje, kruopščiai nuvalyti langus, nepamiršti salone esančių paviršių, taip pat sėdynių ir kilimėlių. Pastarieji dėvisi kiek greičiau, tad kartais nebeužtenka tik išsiurbti ar išplauti. Net ir švarūs kilimėliai akivaizdžiai atrodo nusidėvėję, tad kartais reikėtų juos keisti naujais.

Žinome, kad rinka yra tiesiog perpildyta įvairiais automobilių aksesuarais bei priedais, tad norėdami palengvinti jums naštą ir sutrumpinti ieškojimo laiką, išrinkome vietą, kurioje rasite sau tinkančius automobilio kilimėlius: https://www.autoaibe.lt/vidaus-aksesuarai/salono-kilimeliai/.

Suteikti savo automobiliui antrąją jaunystę gali būti lengviau nei iš tikrųjų atrodo, o kai kurios priemonės ir priedai nėra tokie ir brangūs. Taigi kodėl nepamėginus investuoti šiek tiek į savo seną automobilį, kad šis būtų malonesnis ir gražesnis jums patiems? Tai nėra taip sunku, juolab jei atsakingai žiūrite į automobilio švaros klausimą. Visa kita galima be vargo įsigyti internetinėse automobilių dalių parduotuvėse.

Smulkmenos, kurias galite pakeisti patys

Kiek anksčiau jau minėjome, kad atnaujinti kilimėliai – puikus sprendimas gražinant savo automobilio saloną, tačiau yra ir kitų elementų, kuriuos verta atnaujinti, kad dar ilgai galėtumėte džiaugtis savo senu automobiliu.

Pakeiskite valytuvus

Valytuvai – nepamainomas kiekvieno automobilio elementas, ypač svarbus rudenį ir žiemą. Jie turi būti tvirti, kokybiški ir itin funkcionalūs, kitu atveju suprastės jūsų matomumas ekstremaliomis sąlygomis arba langas nuolat bus nešvarūs.

Atnaujinkite padangas

Naujos padangos turi daug privalumų. Be saugumo aspektų, jos taip pat turi nemažai įtakos jūsų transporto priemonės išvaizdai. Todėl jei padangos jau gerokai pasenusios, vertėtų gerai pagalvoti apie jų keitimą naujomis. Nepaisant to, senesnės ir netinkamai pripūstos padangos turės neigiamos įtakos kuro sąnaudoms!

Jei naujo padangų komplekto įsigijimas šiuo metu jums per brangus yra ir kita išeitis – jas galite užkonservuoti specialiomis priemonėmis. Dėl to padangų guma ilgiau išliks lanksti, o pačios padangos – tamsesnės, iš pirmo žvilgsnio tarsi naujos.

Naujos lemputės

O lempučių rinkoje tikrai netrūksta. Įvairios formos, dydžiai, atspalviai ir t. t. Sunku net išsirinkti! Tačiau bet kokiu atveju tai galėtų suteikti jūsų automobiliui naują charakterį vien tik pakeitus apšvietimus. Tikime, kad tokia pasirinkimų gausa gali jus išmušti iš vėžių, todėl nieko nelaukę rekomenduojame OSRAM auto lemputes! Gamintojas yra puikiai žinomas, prekės patikrintos laiko ir kokybiškos, o kaina patraukli – tai viskas, ko reikia.

Įkroviklis

USB ar kitos jungtys jau yra kiekvieno naujo automobilio salonuose. Ir tai visai nestebina, nes šiandien visi naudojasi išmaniaisiais telefonais ir daugybe kitų elektroninių prietaisų, kuriuos reikia reguliariai įkrauti. Todėl ir jūs galite tokį prietaisą turėti savo senesnio modelio automobilyje už labai mažą kainą.

1 Komentaras

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video