Į Kėdainius suvažiavo seniūnai iš visos Lietuvos

 Į Kėdainius suvažiavo seniūnai iš visos Lietuvos

Lietuvos savivaldybių seniūnų asociacijos (LSSA) suvažiavimas ir seniūnų sąskrydis šiandien šurmuliuoja Kėdainių rajone./Džestinos Borodinaitės nuotr.

Džestina BORODINAITĖ

Vienuoliktą kartą organizuotas Lietuvos savivaldybių seniūnų asociacijos (LSSA) suvažiavimas ir seniūnų sąskrydis šiandien šurmuliuoja Kėdainių rajone.

Pirmiausia seniūnai ir jų atstovai iš visos Lietuvos susirinko į Kėdainių areną. Čia jie pristato 2020–2022 metais nuveiktus darbus, aptaria nesklandumus, pasiekimus, džiaugsmus ir rūpesčius, taip pat diskutuojama seniūnijoms aktualiais klausimais.

Šiandien vyks ir asociacijos prezidento, viceprezidentų ir atstovų savivaldybėse rinkimai.

Vienas svarbiausių ir nuolat susirinkimuose gvildenamų klausimų, anot Lietuvos savivaldybių seniūnų asociacijos prezidento Rolando Bružo, – vietos savivaldos įstatymo tobulinimas.

Po ataskaitinio-rinkiminio susirinkimo visi jo dalyviai bus pakviesti pasimėgauti Krakių seniūnijos Plinkaigalio kaime įsikūrusios kaimo turizmo sodybos „Šušvė“ teikiamais malonumais.

Gamtos apsuptyje įsikūrusios sodybos lankytojams netrūks atrakcijų, sporto rungčių, muzikos, vasariškų įspūdžių bei progos pasidalinti darbine patirtimi.

8 Komentarai

  • Bružai-greideruok kele į Taučiunus per Juodkiškių užtvanka.

    • Ka ten greideriuot, kas ten tam rurkaimi gyvena, issiasfaltuok jei nepatinka per tarka vazineti

      • Rurgalvis esi.Žmonės važiuoja prie Lukšio paminklo-gėda džiunglėm.

  • O mūsų ,, seniūnas” Tamulis pasiutpolkę Šventoje šoka su socdemais, bet į kokią partiją dar šoks, jau paskutinę perėjo. Isdavikas, garbėtroška.

  • Tamulis gatavas voliojasi Sventojoje, ploja ir liepia visiems jo nefotkinti, rekauja. Keistuilis

  • Gerai, kad geria, geriau nei su Margiu ledus valgo!

  • PRITARIU, GERIAU, KAD GERIA, NEI PAVĖPĘS LEDUS SU ŠUNIU LAIŽOSI

  • o tai tamulis dar ir šunį turi? Tai kada suspėja jį pavedžioti?

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video