Savaitgalį – visi į naująjį „Selfie“!

 Savaitgalį – visi į naująjį „Selfie“!

Kėdainiuose atsidarė naujas naktinis klubas „Selfie“.

Rasa JAKUBAUSKIENĖ

Užsisėdėjus po pandemijos, labai norisi pramankštinti kūną ir smagiai praleisti laiką. O tam puikiai tiktų šokiai ir linksmybės iki ryto Kėdainiuose naujai atsidariusiame naktiniame klube „Selfie“. A. Mickevičiaus g. 24 įsikūrusio naktinio klubo komanda, kol orai šiluma dar nelepina, kviečia pasilinksminti bei pasidaryti išskirtinių selfie‘ių savaitgaliais. Tačiau vos saulutė ims kilti aukščiau, o oras šilti vis labiau, linksmybių ir smagių pasibuvimų vieta ne tik padaugins darbo dienų skaičių ir pailgins laiką, bet ir praplės savo ribas.

Klube – vietos asmenukėms

„Žiemos metu dirbsime tik savaitgaliais, o orams atšilus ir žolei sužaliavus, planuojame atidaryti terasą ir svečius linksminti ne tik penktadieniais ir šeštadieniais, bet ir kitais šiltais vakarais“, – žadėjo klubo įkūrėjai.

Komanda, kalbėdama apie pavadinimą, smagiai pasakoja, jog „Selfie“ (lt. asmenukė) – tai, ką rasime tikriausiai kiekvieno iš mūsų mobiliajame telefone. O vienos geriausių asmenukių, jų manymu, gimsta savaitgalio vakarais, prieš keliaujant į klubą ar pačioje naktinio klubo šokių aikštelėje.

„Ieškojome trumpo, įsimintino žodžio, perteikiančio geras emocijas. Ir tai ne tik pavadinimas – klube galima surasti ne vieną vietą selfiams daryti. Skatinsime dalintis geromis emocijomis, kelti asmenukes į socialinius tinklus ir kviesti kitus gerai praleisti laiką Kėdainiuose“, – linksmai kalbėjo klubo įkūrėjai.

Naktinis klubas, anot jų, yra ta vieta, kur gali ateiti ir atsipalaiduoti įvairiausio amžiaus žmonės, nes svarbiausia ne jų amžius, bet tai, kokias emocijas atsineša ir su kokia nuotaika išeina iš naktinio klubo.

„Žinoma, laikomės teisės aktų reikalavimų ir alkoholį parduodame tik asmenims, sulaukusiems 20 metų, tad ir apatinė amžiaus riba norint patekti į klubą yra N-20. Viršutinės ribos nėra ir negali būti – laukiami visi, kam patinka šokių muzika ir geras laikas“, – nuotaikingai kvietė „Selfie“ komanda.

Šaltuoju metų laiku naktinio klubo lankytojams komanda gali pasiūlyti kavos ir kitų nealkoholinių bei alkoholinių gėrimų tik savaitgalio vakarais ir naktimis. Tačiau atšilus orui planuoja ilginti darbo laiką ir pasiūlyti užsukti lankytojams į terasą ne tik vėlyvais savaitgalio vakarais. O tuo pačiu ateityje čia bus galima ir skaniai pavalgyti./Asmeninio archyvo nuotr.

Planuoja gyvos muzikos vakarėlius

Šiuo metu įėjimo į naktinį klubą kaina yra 5 EUR, tačiau jos dydis gali būti ir kitoks – viskas priklausys nuo paties vakaro temos ir to, kas tą vakarą groja ar koncertuoja.

Atėjusiems pasilinksminti klubo įkūrėjai paruošė net kelias skirtingas erdves.

„Šiuo metu naktiniam klubui yra pritaikyta didžiausia erdvė su DJ darbo vieta ir šokių aikštele, kurioje – galinga garso aparatūra bei efektinio apšvietimo įranga. Erdvės centre yra didelis baras, įvairaus dydžio staliukai pasisėdėjimui ir pailsėjimui nuo judesio šokių aikštelėje bei terasa, kuri šiuo metu yra naudojama kaip „lounge“ zona, kurioje klientai gali pabendrauti tylesnėje erdvėje bei parūkyti. Klientų patogumui veikia ir rūbinė“, – pasakojo linksmieji pašnekovai ir pristatė klube skambančią muziką: „Mes, ,,Selfie“ komanda, daug metų dirbome įvairiuose Lietuvos naktiniuose klubuose ir tikime, jog mūsų sukaupta patirtis padės atrinkti ir svečiams pristatyti geriausią šokių muziką: nuo lietuviškos šokių aikštelių muzikos iki latino ar house muzikos ritmų.

Turime planų vėliau rengti ne tik DJ vakarėlius, bet ir gyvos muzikos, žinomų atlikėjų pasirodymus – viskas priklausys nuo klientų norų.“

Šiuo metu naktiniame klube „Selfie“ groja kviestiniai DJ iš Kauno, Vilniaus ir kitų Lietuvos miestų.

„Intensyviai ieškome geriausio varianto, tad vykdome DJ‘ų atranką ir tie, kurie geriausiai pasirodys bei sulauks daugiausiai publikos palaikymo, bus kviečiami dažniau.

Taip pat planuojame turėti ir savo rezidentą, kuris geriausiai pažinos klientus, galės patenkinti įvairius jų šokių muzikos norus. Kaip minėjome, planuojame ateityje rengti ir koncertus, gyvus atlikėjų pasirodymus“, – linksmybių planais dalijosi komanda.

Kadangi Valentino diena šiais metais yra pirmadienį, tai ją švęsti planuojame pradėti vasario 12 dieną (šeštadienį). Tad tikimės, jog klientai ateis pasilinksminti ne tik šeštadienį, bet ir pirmadienį bus norinčių atsigerti Valentino kokteilių bei pašokti šokių aikštelėje.

Klubo kolektyvas

Ruoškitės Valentino dienai!

Ji taip pat atskleidė, kad, be gyvų pasirodymų, ketinama rengti ir teminius vakarėlius: „Tokių planų turime ir jiems ruošiamės. Kadangi matome, jog yra daug lietuviškos šokių muzikos gerbėjų, tad jau vasario mėnesį planuojame vien tik lietuviškos šokių muzikos vakarą, tačiau tai yra ne vienintelis teminis vakaras, nes turime ir daugiau visokių planų“.

O vienas iš pirmųjų ir artimiausių teminių vakarėlių, kuriam „Selfie“ komanda jau ragina ruoštis iš anksto, bus skirtas Meilės dienai.

„Kadangi Valentino diena šiais metais yra pirmadienį, tai ją švęsti planuojame pradėti vasario 12 dieną (šeštadienį), kartu su DJ EWILD (Vilnius) ir pratęsti vasario 14 dieną kartu su MARK (Kaunas). Tad tikimės, jog klientai ateis pasilinksminti ne tik šeštadienį, bet ir pirmadienį bus norinčių atsigerti Valentino kokteilių bei pašokti šokių aikštelėje“, – linksmai į būsimą šventę kvietė klubo kolektyvas.

O tiems, kam jau pabodo asmenines šventes švęsti užsidarius namuose, „Selfie“ draugiškai siūlo susirinkti klube.

„Klube yra galimybė didesnei kompanijai rezervuoti kelis šalia esančius staliukus ir linksmai visiems kartu atšvęsti gimtadienį bei energingai pašokti naktinio klubo šokių aikštelėje su kitais klubo lankytojais. Staliukus gali rezervuoti ir mažesnės kompanijos, nes jų yra skirtingo dydžio, su skirtingu kiekiu sėdimų vietų“, – paaiškino komanda.

„Selfie“ komanda: „Žinoma, laikomės teisės aktų reikalavimų ir alkoholį parduodame tik asmenims, sulaukusiems 20 metų, tad ir apatinė amžiaus riba norint patekti į klubą yra N-20. Viršutinės ribos nėra ir negali būti – laukiami visi, kam patinka šokių muzika ir geras laikas“./Asmeninio archyvo nuotr.

Ypatingas dėmesys saugai

Nors jau daug detalių ir idėjų klube yra įgyvendinta, tačiau jo įkūrėjai laikosi koncepcijos, kad interjeras turi būti vis kažkuo papildomas.

„Pats klubo pavadinimas sufleruoja, jog galima rasti asmenukių elementų. Be to, tikimės, jog ir patys klientai darys asmenukes įvairiose klubo erdvėse. Be jau minėto efektinio apšvietimo, už DJ esančios sienos ir šokių aikštelės lubų, kurios yra padengtos vadinamąja LED užuolaida, tam tikrų fotografijų, dėmesio susilauks ir klubo viduje esančios arkos – tunelio efektą sukuriantys langai“, – išskirtinio interjero detales pristatė pašnekovai.

Nors „Selfie“ komanda specialių reikalavimų aprangai neturi, tačiau vis tiek atkreipia lankytojų dėmesį: „Atidarydami klubą ypatingai didelį dėmesį skyrėme klubo lankytojų saugumui, todėl klube kiekvieną vakarą dirba patyrę apsaugos darbuotojai, kurie pasitinka klientus prie durų ir rūpinasi jų saugumu viso vakaro metu.

Jiems patikėjome ir naktinio klubo lankytojų atranką, nes norime, kad į klubą patektų tik geranoriškai nusiteikę klientai, kurie nei sau nekeltų problemų, nei kitiems trukdytų linksmintis.

Apsaugos darbuotojai įvertina ne tik kaip klientai yra apsirengę, bet ir kaip jie elgiasi prieš patekdami į klubą, pavyzdžiui, ar nėra ko nors padauginę.

Tikime, kad apranga yra tas elementas, kuris turi būti naudojamas tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku (pvz., su sportine apranga geriau eiti į sporto, o ne į naktinį klubą, o su spec. darbine apranga geriau darbuotis ten, kur tokia apranga reikalinga)“.

„Ieškojome trumpo, įsimintino žodžio, perteikiančio geras emocijas. Ir tai ne tik pavadinimas – klube galima surasti ne vieną vietą selfiams daryti. Skatinsime dalintis geromis emocijomis, kelti asmenukes į socialinius tinklus ir kviesti kitus gerai praleisti laiką Kėdainiuose.

Klubo įkūrėjai

Žada nustebinti

Šaltuoju metų laiku naktinio klubo lankytojams komanda gali pasiūlyti kavos ir kitų nealkoholinių bei alkoholinių gėrimų tik savaitgalio vakarais ir naktimis.

Tačiau atšilus orui planuoja ilginti darbo laiką ir pasiūlyti užsukti lankytojams į terasą ne tik vėlyvais savaitgalio vakarais. O tuo pačiu ateityje čia bus galima ir skaniai pavalgyti.

„Planuojame ateityje pasiūlyti skanaus, kokybiško maisto, kai terasa bus paruošta veiklai šiltuoju metų laiku. Maistu pasirūpins šios srities profesionalai, kurie pasistengs, kad lankytojai ne tik atsigertų skanių kokteilių, bet ir pasimėgautų užkandžiais ar kažkuo rimtesniu bei pasiklausytų DJ grojamos muzikos ar įvairių atlikėjų pasirodymų“, – ateities planais dalijosi komanda.

O pasidomėjus, ar Kėdainiuose tikrai yra pakankamai jaunimo, kuris lankytųsi naktiniuose klubuose, sakė: „Manome, kad Kėdainiai niekuo nesiskiria nuo kitų Lietuvos ar Europos vietų – visur yra vertinančių gerą šokių muziką, laiką su draugais; norinčių šokti ir linksmintis. N-20 yra vienintelė riba, kurią brėžiame.

Kadangi jau kurį laiką Kėdainiuose nebuvo naktinio klubo, o ne visiems labai patogu važinėti į kituose miestuose esančias pasilinksminimo vietas, todėl ir kilo noras užpildyti susidariusį vakuumą bei atidaryti naktinį klubą“.

Vis tik atidaryti naktinį klubą pandemijos akivaizdoje – drąsus žingsnis, tačiau ryžtinga „Selfie“ komanda optimistiškai žvelgia į priekį ir žada dar ne kartą nustebinti savo lankytojus.

„Gyvenime yra pilna visokių iššūkių, o ypač jų daug yra versle, tad bet kuris verslininkas, kuris pradeda naują veiklą, rizikuoja ir turi šiokių tokių baimių.

Mes taip pat vertinome pandemijos faktorių, rizikavome, tačiau tikėjome, jog viskas keisis į gerąją pusę ir pati pandemija vis tiek turi vieną dieną pasibaigti, – įsitikinę klubo įkūrėjai. – Be to, žiemos liko tik du nepilni mėnesiai, o tada ir saulės bus daugiau, ir ligų mažiau, ir noro linksmintis daugiau. Tad pasiūlysime ne tik uždarą naktinio klubo erdvę, bet ir terasą su kokteiliais, maistu bei dar kai kuo (kol kas nenorime visko atskleisti)…“

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video